Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen orkidea valkoinen, saniainen 37 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
296 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Orkidea on kaunis ja hyvin tyypillinen kukkalaji, joka on myös yksi monipuolisimmista. Orkidean kukan suosio johtuu monista tekijöistä - kukkien tuoksusta, niiden kauneudesta ja väristä. Orkidea -kukkien kauneus, monimutkaisuus ja uskomaton monimuotoisuus ovat vertaansa vailla kasvimaailmassa. Nämä eksoottiset kaunottaret muodostavat maailman suurimman kukkiva perheperheen, jossa on yli 30 000 eri lajia ja vähintään 200 000 hybridiä. Orkidea on kotona päiväntasaajan tropiikissa, arktisella tundralla ja kaikkialla siltä väliltä. Syy tähän monimuotoisuuteen on Orchidan hämmästyttävä kyky sopeutua ympäristöön. Niin monien erilaisten orkidealajien ansiosta, jotka menestyvät monissa eri kasvuolosuhteissa, on suhteellisen helppo löytää sellainen, joka sopii olosuhteisiisi, olipa kyseessä sitten keittiön ikkuna tai kasvihuone.

Esiintyminen

Orkideoiden rikkaimman esiintymisen painopiste on pääasiassa trooppisissa ja subtrooppisissa metsissä, joissa tunnetuimmat lajit kasvavat. Kun etäisyys päiväntasaajalta kasvaa, orkidealajien määrä vähenee. Niitä on edelleen satoja Välimerellä, vain kymmeniä Keski -Euroopassa ja vain muutamia napapiirillä. Orkideoiden ainutlaatuisuus on niiden kauneudessa ja lajien monimuotoisuudessa.

Parametrit

Keinotekoinen orkideavalkoinen ja saniainen on 37 cm korkea, mukaan lukien koristeellinen kukkaruukku, johon se on ankkuroitu. Kauniit valkoiset orkideakukat on valmistettu erittäin hienosta silikonista ja niiden lukumäärä on 6 kappaletta. Koristeellisen kukkaruukun halkaisija on 10 cm ja se on valmistettu karkaistusta muovista. Keinotekoisen alustan pinnalla on tummanruskean värisiä koristekiviä. Varren materiaali on myös muovia sekä 4 kappaletta tummanvihreitä lehtiä, jotka ovat eläviä kosketukseen. Orkideaa täydentävät myös hyvin realistiset saniaisen lehdet, joita on yhteensä 5 kappaletta ja jotka korostavat entisestään orkideamme kokonaisuutta.

Sijainti

Valkoinen orkidea on tarkoitettu sisätiloihin ja on siksi sopiva lisävaruste olohuoneeseen, hyllyyn tai lipastoon, jossa se virkistää tilaa luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden. Keinotekoisella orkideallamme on erittäin realistinen vaikutelma, ja sen etuna on, että se toimitetaan koristeellisessa kukkaruukussa. Tämän seurauksena voit helposti sisällyttää sen suoraan sisustukseesi.

Yhdistelmät

Orkidea on kaunis helmi itsessään. Se erottuu varmasti yksilönä, mutta myös yhdessä muiden värikkäiden Orchidei -lajikkeiden kanssa, joiden avulla ne luovat harmonisen sisustuksen yhdessä ja varmasti Orchidein ansiosta tekevät kodistasi tai työympäristöstäsi miellyttävämmän, viihtyisämmän ravintolan tai luovat kauniin vihreän rauhan keidas hyvinvoinnissa.

Parametrit

Tuotekoodi 20034
Korkeus 37 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku koriste-
Kukkaruukun korkeus 10 cm
Kukkaruukun halkaisija 10 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 9 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 6 ks
Silmujen määrä 2 ks
Kukkaruukun väri Valkoinen
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Valkoinen
Nupun väri vihreä
Kukkivien kukkien määrä 6 ks
Rungon / varren korkeus 24 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!