Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Cyclamen keinotekoinen orkidea 49 cm

Alennus
40 %
Alun perin
25 €
Vain tänään
14,90 € DPH: n kanssa
12,02 € ilman arvonlisäveroa
300 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Orkidea on kukkivien kasvien perhe, johon kuuluu yli 800-1 000 kuvattua sukua ja 25-30 000 lajia. Perheen nimi on peräisin kreikan sanasta orchis. Usko mukuloiden orkideoiden aphrodisiac -vaikutuksiin jatkuu edelleen. Kasvitieteellisten lajien lisäksi tunnetaan yli 100 000 eri lajiketta ja hybridiä. Tämän perheen kasveille on ominaista huomattava geneettinen epävakaus, mikä mahdollistaa lajien välisen ja jopa risteytyksen. Hybridit ovat erittäin suosittuja viljelijöiden keskuudessa ja luovat jatkuvasti uusia muotoja.

Esiintyminen

Orkideoita löytyy lähes kaikkialta maailmasta, mukaan lukien tropiikki, arktinen tundra ja leuto vyöhyke. Orkideoiden monimuotoisuuden salaisuus on niiden poikkeuksellinen sopeutumiskyky erilaisiin ympäristöolosuhteisiin, ja tämän valtavan monimuotoisuuden ansiosta ei ollut vaikeaa löytää lajeja, jotka menestyvät sisätiloissa. Suurin osa orkideoista, joita tällä hetkellä kasvatetaan olosuhteissamme, ovat tropiikista kotoisin olevia epifyyttisiä kasveja. Termi "epifyyttinen" tarkoittaa, että nämä kasvit kasvavat luonnossa muilla puilla ja kasveilla ilman loistautumista niille millään tavalla.

Parametrit

Keinotekoisen orkideamme korkeus on 49 cm kukkaruukku mukaan lukien. Toimitamme sen koristeellisessa kukkaruukussa, jossa on mustavalkoinen marmorikuvio. Täytealustan pinta on peitetty koristekivillä. Kukkaruukun halkaisija on 11 cm ja se on valmistettu karkaistusta muovista. Orkideassa on kaksi keinotekoista luonnonvihreää vartta, joiden päällä on 4 tummanvihreää lehteä ja 24 kaunista hienosta silikonista valmistettua syklaamikukkaa. Vaikka lehdet ja kukat on valmistettu korkealaatuisesta muovista, niitä ei voi erottaa elävistä.

Sijainti

Keinotekoinen orkidea on suunniteltu sisätiloihin . Kasvi näyttää hyvin todelliselta ja sopii koristeluun mihin tahansa huoneeseen. Se on ihanteellinen lisä kotiin, toimistoon tai leikkaukseen. Sen sijainti sopii kaikkiin paikkoihin, joissa ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville. Suosittelemme sen sijoittamista näkyvälle paikalle, joko lipastoon, ikkunalaudalle tai pöydälle. Sen kirkas väri kirkastaa joka nurkan ja tuo iloa silmiin.

Yhdistelmät

Orkidea on kaunis kasvi itsessään. Se erottuu varmasti täydellisesti yksilönä tai myös yhdessä muiden värikkäiden orkidealajien kanssa, joiden avulla ne luovat harmonisen sisustuksen tai miellyttävän työympäristön. Se on erittäin suosittu valinta esimerkiksi moderneissa tiloissa, joissa se on erityisen mielenkiintoinen puhtaan muotoilunsa vuoksi.

Parametrit

Tuotekoodi 20035
Korkeus 49 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku koriste-
Kukkaruukun halkaisija 11 cm
Rungon / varren pituus 30 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 7 cm
Lehden pituus 12 cm
Arkkien lukumäärä 4 ks
Levymateriaali muovi-
Kukan leveys 9 cm
Kukkien määrä 24 ks
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri tummanvihreä
Kukan väri violetti
Kukan korkeus 7 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!