Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Ammunta 110 cm

Alennus
8 %
Alun perin
96 €
Vain tänään
87,90 € DPH: n kanssa
70,89 € ilman arvonlisäveroa
38 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Scorpionfish on trooppinen kasvi, jolla on eksoottinen, lintuinen kukka. Tyylikäs, keskikorkea monivuotinen, ainutlaatuinen ulkonäkö, joka tuo kotiin hyvän annoksen eksoottisuutta. Siitä huolimatta voidaan luonnehtia Sagebrushia, joka on pitkään ollut yksi suosituimmista huonekasveista eri puolilla maailmaa, myös Keski -Euroopassa. Koko kasvin korkeus voi nousta 100-150 senttimetriin. Sille on ominaista banaanipuun kaltaiset nahkamaiset lehdet. Niiden muoto on pitkänomainen, soikea, ne kasvavat 50 senttimetriin. Kasvin tyypillisin elementti on terävä muotoinen kukka. Kukkien väri on useimmiten oranssi tai sininen. Kahdella värillisellä kukalla on taipumus kasvaa yhdellä varrella.

Esiintyminen

Eksoottinen , ylellinen , yksinkertaisesti viehättävä . Voimme myös helposti määrittää nämä ominaisuudet ampumaradalle. Se on peräisin trooppisesta ilmastosta, mutta ajan myötä se on löytänyt paikkansa jokaisella mantereella. Eurooppalainen ei ole poikkeus.

Suosittu eksoottinen kasvi tuli vanhaan mantereeseen Afrikasta. Hänen alkuperäinen kotinsa on Etelä -Afrikka, jossa hän on aina kasvanut luonnossa. Värikkäiden lumoavien kukkiensa ansiosta se alkoi vähitellen kesyttää monissa kotitalouksissa.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Strelice on kukkaruukku mukaan lukien 110 cm korkea. Se koostuu 3 varresta, 11 keinotekoisesta vihreästä, koskettaen eläviä lehtiä ja 2 oranssista kukasta. Se on kaunis koristekasvi, joka luo viehättäviä järjestelyjä . Tarjoamme sen perus- muovikalvoa kukkaruukku, jonka halkaisija on 17,78 cm, pinnalla keinotekoisen substraatin jäljitelmä sammal. Se on suunniteltu kaunistamaan sisustusta .

Sijainti

Se erottuu myös modernista valoisasta huoneistosta , lasisaleista ja uima -altaista . Tämä kasvi ansaitsee edustavan paikan, on arvokas ja voi ylellisesti täydentää tilan todella mielenkiintoisella tavalla. Sille on ominaista epätyypillinen kukka, joka on erittäin houkutteleva ja herättää huomiota ensi silmäyksellä. Ei pidä unohtaa, että siihen sopii myös mukava kukkaruukku, mieluiten korkeampi ja vakaampi. Yksi, joka sopii hyvin kukkien värin kanssa. Jos olet sijoittanut laitokseen, investoi myös pottiin, jolloin se on todella perusteltua.

Yhdistelmät

Keinotekoinen ampumalaitos valaisee kauniisti tilan yksilönä. Se on myös monipuolinen yhdistelmänä esimerkiksi hienon ruohon , palmulehtien ja marjojen kanssa . Et pilaa mitään, jos järjestät myös muita kukkivia kasveja, kuten ruusua tai auringonkukkaa Streliceen . Suosittelemme asettamaan sen koristeellisiin kukkaruukkuihin, joita löydät myös tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20070
Korkeus 110 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.6 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 35 cm
Lehden korkeus 37 cm
Lehden leveys 20 cm
Arkkien lukumäärä 11 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 2 ks
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Oranssi
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!