Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen Magnolia -puu 160 cm

Alennus
41 %
Alun perin
220 €
Vain tänään
129 € DPH: n kanssa
104,03 € ilman arvonlisäveroa
33 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Magnolia on hämmästyttävä kasvi, joka selviytyi jopa dinosauruskaudesta. Mutta jo nyt magnolia ilahduttaa silmiä kauniilla kukillaan. Magnolia on suosittu ympäri maailmaa uskomattoman kauniista kukinnoistaan. Se on suosittu ja usein istutettu eksoottisempi puu, joka houkuttelee runsaalla vuotuisella kukinnallaan, mukavalla tapallaan ja lehtineen, joka on kauniisti värjätty syksyllä. Magnolia on puu, jonka korkeus on 2,5–6,5 metriä. Puun muoto on pyramidinen, koska se kasvaa pyöristettynä. Lehdillä on runsas vihreä sävy, ne ovat suuria, vahvoja ja kiiltäviä. Kukinto kasvaa ylöspäin, kukkivat kukat ovat suuria, kupin muotoisia. Kukan halkaisija on noin 15 cm, kukinnossa on kuusi vaaleanpunaista sävyä. Kukkiva kukinto on erittäin tuoksuva. Kukinta alkaa huhtikuussa ja päättyy kesäkuussa. Puun elinikä on noin 50 vuotta. Lajike saatiin ylittämällä laaksot ja tähdet.

Esiintyminen

Monipuolisen magnoliasukun alkuperäinen koti on Itä -Aasia, Itä -Pohjois -Amerikka ja Keski -Amerikka. Jopa 80 lajia (ja satoja lajikkeita) tiedetään olevan ikivihreitä, puolilehtisiä tai lehtipuita, ja ikivihreitä magnolioita esiintyy luonnollisesti lämpimässä ilmastossa ja ne kasvavat 25 metrin korkeuteen. Ilmasto-olosuhteissamme kasvatamme yleensä lehtipuulajeja, kuten Magnolia soulangova, Magnolia liljakukka tai Magnolia tähtikukka, mutta voimme tavata myös ikivihreitä lajeja, kuten Magnolia suurikukkaisia.

Parametrit

Keinotekoinen Magnolia on 160 cm korkea, sisältäen peruskukkaruukun . Perusmuovisen kukkaruukun halkaisija on 20,32 cm, sen pinta on peitetty sammalilla. Siinä on 9 muovirunkoa. Lehdet ovat muovia, mutta näyttävät kosketukselta eläviltä. Kukat on valmistettu korkealaatuisesta tekstiilimateriaalista. Se on täydellinen kopio elävästä puusta ja sopii sisätiloihin.

Sijainti

Keinotekoinen Magnolia sopii moniin tiloihin. Asiakkaat kuitenkin sijoittavat ne useimmiten toimistoihin , liike- tai hallintotiloihin . On myös mahdollista sijoittaa ne saliin , allasalueille, käytäville ja tummiin kulmiin ilman valoa. Magnolia -keinotekoinen puu sopii myös koteihin, huoneistoihin ja ravintoloihin. Ne sopivat olohuoneisiin , käytäviin , auloihin, hotellin sisääntuloihin, lyhyesti sanottuna, kaikkialle, missä elävä kasvi ei onnistu. Keinotekoinen Magnolia sopii ihmisille, jotka kärsivät allergioista ja elävät puut ja kukat aiheuttavat heille vaikeuksia. Laadukkaat keinotekoiset magnoliat ovat yhtä eläviä ja realistisia kosketettaessa - värit ovat todella kauniita. Koska värisävyjä on laaja valikoima, älä pelkää yhdistää useisiin Magnolia -tyyppeihin. Tulos tulee olemaan hämmästyttävä.

Yhdistelmät

Tämä Magnolia -puu on viehättävä ja rehevä samanaikaisesti. Hän ei tarvitse kumppania itselleen, hän voi tehdä sen yksin. Yhdistettynä oikeaan kukkaruukkuun tästä poikkeuksellisesta puusta tulee tyylikäs lisä kotiisi. Tämä Magnolia -puu on erittäin ylellinen suunnitteluelementti monipuoliseen käyttöön, ja se lumoaa varmasti myös sinut.

Parametrit

Tuotekoodi 20027
Korkeus 160 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 35 cm
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 20 cm
Varren / varren lukumäärä 9 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 5 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
Kukan väri vaaleanpunainen
Nupun väri vaaleanpunainen
Kukka materiaali tekstiilejä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!