Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Kala kelta-punainen 50 cm

Alennus
40 %
Alun perin
28 €
Vain tänään
16,90 € DPH: n kanssa
13,63 € ilman arvonlisäveroa
457 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kala on monivuotinen huonekasvi, jota kasvatetaan viehättävien kukkien vuoksi. Sitä kutsutaan myös talvikallaksi, koska se kukkii talvella. Toinen nimi on runsaudensarvi sen epätavallisten kukkien vuoksi, jotka muistuttavat runsaudensarvistusta. Kalykukat kasvavat kiinteillä varrella ja enimmäkseen, mutta ei yksinomaan, työntyvät lehtien yläpuolelle. Ne on valmistettu noin 8 cm suuresta valkoisesta lieriömäisestä tyllistä, joka ympäröi keskituppia, joka yleensä piiloutuu tyllin sisään. Tylli on yleensä lumivalkoinen, mutta ne ovat myös lajikkeita, joiden väri on vaaleanpunainen tai oranssi. Lehdet ovat vihreitä, pitkiä, suikean muotoisia ja kasvavat kömpelöiksi maanalaisesta juurakosta. Ne ovat pitkillä varrella. On jalostettu monia lajikkeita, jotka eroavat koon ja kukkien ja lehtien värin osalta. Jotkut lajit voivat kasvaa jopa 100 cm korkeiksi ja niiden kukat tuoksuvat.

Esiintyminen

Kasvin kotipaikka on Etelä-Afrikan suoalueet, joissa talviset kosteus-, sateet- ja tulvat sekä kesän kuivuuden jaksot vuorottelevat säännöllisesti, kun soiset maat kuivuvat. Kalalla on samat elinvaatimukset huoneolosuhteissa. Mehukkaiden juurakoiden ansiosta se selviää kuivasta kaudesta ilman ongelmia.

Parametrit

Keinokala on myydyin tuotteemme, jonka korkeus muovinen peruskukkaruukku mukaan lukien on 50 cm. Siinä on 5 kaunista kelta-punaista kukkaa, jotka on valmistettu korkealaatuisesta silikonimateriaalista. Lehdet ovat vihreitä ja niissä on hienojakoinen suoni, valmistettu erittäin hienosta muovimateriaalista. Kasvi toimitetaan perusmuovisessa ruukussa, jonka halkaisija on 12,9 cm ja korkeus 12 cm. Kasvi antaa erittäin realistisen vaikutelman.

Sijainti

Tuo hieman vihreää sisustukseesi tällä keinotekoisella Kalalla, joka näyttää elävältä. Kala on loistava tapa piristää kotisi sisustusta. Siitä tulee erottuva ja unohtumaton elementti työpöydälläsi, tiskilläsi, käytävällä lipastossa, olohuoneessa, lyhyesti sanottuna missä haluatkin elävöittää tilaa.

Yhdistelmät

Meidän keinotekoinen Kala on kukka, joka ei tarvitse seuraa. Hän osaa erottua avaruudessa itsekin. Jos kuitenkin haluat yhdistää sen, se on monipuolinen. Esimerkiksi mikä tahansa vihreys valikoimastamme sopii sille. Kuten Shefler, Monster tai vaaleanvihreä kiinalainen ornamentti. Yhdessä oikein valitun koristeellisen kukkaruukun kanssa korostat Kalasi kauneutta entisestään. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20022
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 12 cm
Sisähalkaisija 12.9 cm
Lisää materiaalia muovi-
Varren / varren lukumäärä 26 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Arkkien lukumäärä 21 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 5 ks
Rungon / varren väri vihreä
Kukan väri keltainen, Punainen

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!