Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Kukinta 120 cm

Alennus
39 %
Alun perin
130 €
Vain tänään
79,90 € DPH: n kanssa
64,44 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Strelice kuuluu banaanipuiden perheeseen, sen kukat näyttävät eksoottisilta kauniiden ja epätavallisen muotoisten suurten kukintojensa ansiosta. Tällä kasvilla ei ole kukkia. Koska ne liittyvät banaanipuihin, niiden pitkän varren lehtien ulkonäkö on hämmästyttävän samanlainen kuin ne. Kauniit pystysuorat lehdet ja kukat ovat lippu jokaisessa huoneessa. Tässä aidon kasvin täydellisessä jäljennöksessä korostimme pienimpiä yksityiskohtia, kuten lehtien kohotusta ja väriä. Erottuvat lehdet seisovat pitkillä varsilla ja niissä on raikas vaalea ja tummanvihreä värimaailma, aivan kuten kukat tuoreella värillään. Kasvin korkeus ruukun kanssa on noin 120 cm. Lehdet on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Kasvin lehtiä on 21 ja ne alkavat noin 50 cm pohjasta. Kasvi on varustettu 3 kukalla, jotka ovat oransseja ulkopuolelta ja sinivioletteja sisältä. Kasvin halkaisija on noin 70-80 cm. Perusastian mitat ovat 13 x 15 cm. Suosittelemme kattilaa, jonka halkaisija on noin 25 cm. Valmistajasta riippuen kasvi toimitetaan koristepannussa tai muovipannussa. Suosittelemme sopivaa istutus- ja hydrogranulaatti- tai muuta täyteainetta.

Parametrit

Tuotekoodi 4650
Korkeus 120 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Keskiverto 70 cm
Aseta korkeus 13 cm
Sisähalkaisija 15 cm
Rungon / varren väri vihreä, Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Oranssi
UV -suoja ei
Alkuperämaa Saksa

Arvostelut

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 arviointi