Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Marolist balsamic 22 cm

Alennus
40 %
Alun perin
4,30 €
Vain tänään
2,59 € DPH: n kanssa
2,09 € ilman arvonlisäveroa
338 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Balsamic marolist on asteraceae -suvun vanha lääkekasvi. Sen maanpäälliset osat antavat voimakkaan mentolin tuoksun. Se on pysyvä, voimakkaasti aromaattinen yrtti, jolla on haarautuneet sivut, ja se kasvaa 40-100 cm: n korkeuteen. Lehdet ovat pehmeitä, yksinkertaisia, muodoltaan elliptisiä, epäsäännöllisesti hammastettuja. Kukat ovat pieniä, 4–7 mm leveitä, pitkiä varrettuja sarjoja, jotka on taitettu runsaaseen 10– joskus yli 100 kimppuun.

Esiintyminen

Balsam marolist tulee Lounais -Aasian alueilta: Turkista, Afganistanista, Iranista ja Kaukasuksesta. Myöhemmin se kotiutettiin Välimerellä ja sitä viljeltiin monissa muissa osissa maailmaa. Joskus sitä esiintyy myös luonnossa, mutta yleensä vain lämpimällä ilmastovyöhykkeellä.

Parametrit

Marolistinen balsamimme koostuu muovisesta kelta-vihreästä varresta ja yhdessä kukan kanssa 22 cm korkea . Varressa on myös paksumpia vihreitä lehtiä, jotka on valmistettu PU -materiaalista. Koko kasvin koristelu on realistisen näköinen keltainen kukka . Tämä kasvi toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua. Se on viimeistelty karsintakaralla , jolla voit helposti sijoittaa kasvin karsimalla sen haluttuun ruukkuun tai järjestelyyn.

Sijainti

Se on suunniteltu sisätiloihin, ja se sopii olohuoneen, keittiön, eteisen ja sellaisten paikkojen lisäosiksi, joissa elävä kasvi ei saa tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Kokonsa vuoksi se voidaan sijoittaa esimerkiksi sohvapöydälle, hyllylle tai ruokapöydälle. Voit sijoittaa sen joko maljakkoon tai tyylikkääseen moderniin kukkaruukkuun. Löydät myös suuren valikoiman kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

Yhdistelmät

Ottaen huomioon, että Naton marolistinen balšamový kasvaa luonnollisessa ympäristössään kallioisella maaperällä, siksi suosittelemme niitä yhdistämään rǒznymi -esimerkin kanssa Eševériami mehevä, kaktus, amarantti, mutta voit vapaasti valita yhteyden muiden kasvien kanssa, esimerkiksi kukkivat orkideat, hortensiat ja pelargonioita. Voit korostaa kauniisti Marolistia yksivärisellä kukkaruukulla pastelliväreissä. Kuitenkin siihen sopii myös monivärinen kukkaruukku tai yksivärinen kukkaruukku, jossa on kuvio. Löydät myös laajan valikoiman kauniita kukkaruukkuja verkkosivuiltamme osiosta - Kukkaruukut.

Parametrit

Tuotekoodi 20162
Korkeus 22 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 12 cm
Rungon / varren pituus 10 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 6 cm
Oksien määrä 3 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 4 cm
Lehden pituus 6 cm
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 3 ks
Rungon / varren väri tummanvihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri keltainen

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!