Ota meihin yhteyttä info@hk-green.sk

Keinotekoinen seppele Ivy vihreä 190 cm

11,90 € DPH: n kanssa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
Sinun talollasi tiistai 26. lokakuuta

Kuvaus

Ominaisuudet

Ivy on ikivihreä kiipeilykasvi, joka ajan myötä muuttuu puumaiseksi. Se on metsäpeitteelle tyypillinen kasvi. Hän pitää parempana puolivarjosta. Ivy viihtyy hyvin kosteassa maaperässä, jossa on runsaasti humusta. Se on yksi vaatimattomimmista ja samalla kestävimmistä kasveista. Se ei pudota lehtiä talveksi. Siksi se on usein osa syksyn ja joulukoristeita. Ivy sietää leikkaamista ja muotoilua erittäin hyvin. Muutama vuosi istutuksen jälkeen Ivy alkaa kasvaa nopeammin. Siksi on tarpeen käyttää intensiivistä leikkausta yhdessä hienon huoltoleikkauksen kanssa. Se voi lisääntyä ympäri vuoden. On olemassa useita mahdollisuuksia käyttää muratteja puutarhassa. Sitä käytetään yleensä aitojen, huvimajojen, pergolan tai muiden puutarhan alueiden kaunistamiseen.

Esiintyminen

Ivy on ainoa kiipeilykasvi, jolla on koti Keski -Euroopassa. Kaiken kaikkiaan se kasvaa Euroopassa pohjoisesta etelään Skandinaviassa, idässä Baltiaan ja Ukrainaan, etelässä sitä ei ole Kreikassa, Kreetalla, Moldovassa ja myös Unkarin tasangolla, se kasvaa edelleen Vähässä -Aasiassa , Kaukasus, Armenia, Pohjois -Iran, Libanon, Israel. Se kasvaa lehti- ja sekametsissä, kivillä, raunioilla, raunioilla, pensaissa, humuspitoisilla, ravitsevilla, hieman hapan tai neutraaleilla maaperillä. Sitä kasvatetaan usein puutarhoissa, puistoissa, hautausmailla ja vastaavissa, missä se sopii monivuotiseksi vihreänä kasveina seinien ja aidan peittämiseen. Se on melko runsas maassamme, mutta paikoin se puuttuu, ja korkeuden kasvaessa esiintymistiheys vähenee.

Parametrit

Keinotekoinen seppele Vihreä muratti on 190 cm pitkä. Sen varsi on väriltään vihreä ja valmistettu korkealaatuisesta muovista. Varsi sisältää myös 113 muovista valmistettua lehteä, mutta ne ovat kosketukseltaan eläviä, ja tämä auttaa täydentämään todella realistisen vaikutelman koko seppeleestä. Nämä lehdet ovat väriltään tummanvihreitä, ja ne yhdistetään vaaleanvihreään, mikä lisää realistisuutta.

Sijainti

Seppeleemme Brečtan on suunniteltu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa kauniisti hyllylle ja täyttää niin kauniisti tyhjä tila, mutta voit myös ripustaa sen esimerkiksi talvipuutarhasi kattoon. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen seppele Ivy, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää hienosti erilaisiin Ivy -jänteisiin , mutta myös tarjouksemme oksiin. Arvostat varmasti sen käyttöä minkä tahansa järjestelyn suorittamiseen. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse enemmän muratti -seppeleitä. Luot todella henkeäsalpaavan esimerkin pöydän tai hyllyn syksyn koristeista.

Parametrit

Tuotekoodi 20201
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 12 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!