Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen saniainen Cyathea 90 cm

Alennus
40 %
Alun perin
85 €
Vain tänään
50,90 € DPH: n kanssa
41,05 € ilman arvonlisäveroa
6 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Cyathea on puusanan suku. Cyathea -lajit ovat enimmäkseen maanpäällisiä saniaisia, yleensä yhdellä korkealla varrella. Kanta voi harvoin olla haarautunut tai kammottava. Monissa lajeissa rungon alaosaan muodostuu myös kuitumainen juurimassa. Se kasvaa useimmiten kosteassa metsässä, jopa 1280 metrin korkeudessa, usein Dicksonia antarctican seurassa . Massiivinen pystysuora runko on yleensä jopa 12 metriä korkea, jotkut jopa 20 metriä, erityisesti Queenslandissa, Australiassa. Tämä laji on yksi nopeimmin kasvavista ja kasvaa luonnossa jopa 15 metrin korkeuteen. Lehdet ovat vaaleanvihreitä ja voivat saavuttaa yli 4 metrin pituuden.

Esiintyminen

Cyathea kasvaa maailmanlaajuisesti trooppisista lämpimiin lauhkeisiin alueisiin, etenkin kosteilla vuoristoalueilla ja sademetsissä. Cyathea, joka sijaitsee Australian itärannikolla, on yksi kauneimmista puusananlehdistä. Se on pantropinen jakauma, se kasvaa aluksi pääasiassa korkeammilla korkeuksilla, joissa on säännöllisesti korkeampi ilman ja maaperän kosteus, se on levinnyt toissijaisesti alemmille korkeuksille. On lajeja, jotka kasvavat trooppisten rajojen ulkopuolella, esim. Etelä -Amerikassa, Uudessa -Seelannissa, Kiinassa ja Japanissa jotkut ovat endeemisiä tietylle vuorijonolle tai saarelle, toiset ovat miehittäneet suhteellisen suuren alueen. Kasvit eivät yleensä siedä voimakasta auringonvaloa, ne sopivat parhaiten hajavalolle, mutta syvässä varjossa kasvavilla yksilöillä on ohut runko, ne kasvavat hitaasti ja ovat alempia. Suoraan auringonvaloon sopeutuneilla lajeilla on paksummat lehdet, samoin kuin kasveja, joita esiintyy paikoissa, joissa lämpötila laskee, ja niillä on myös lehtiä, jotka on peitetty suojaavilla tiheillä trikomeilla.

Parametrit

Cyathea -keinotekoinen kämmen on noin 90 cm korkea, mukaan lukien perusmuovinen kukkaruukku, jossa se toimitetaan. Peruskukkaruukun halkaisija on 17,78 cm. Alustan jäljitelmä on peitetty keinotekoisella sammalla. Runko on valmistettu korkealaatuisesta muovista, jonka päällä on 15 vaaleanvihreää ja tummanvihreää muovilevyä, jotka ovat todella erottamattomia elävistä.

Sijainti

Jos haluat tuoda kotiisi trooppisen tunnelman, tämä keinotekoinen Cyathea -palmu tulee sisällyttää myös huonekasveksi. Se sopii sisustukseen ja on ihanteellinen lisä asuntoosi tai taloon . Lyhyesti sanottuna se sopii kaikkialle, missä elävälle kasville ei ole tarpeeksi valoa ja missä ei ole mahdollista hoitaa elävää kasvia. Ne todella kaunistivat minkä tahansa huoneen ja samalla se antaa sille miellyttävän ripauksen eksoottisuutta , jota rakastamme niin paljon.

Yhdistelmät

Keinotekoinen kämmenemme Cyathea voi erottua avaruudessa yksinään, mutta se on myös monipuolinen yhdistettynä muuhun vehreyteen. Suosittelemme yhdistämään sen syaattiperheen eri variantteihin tai palmuihin, joiden kanssa ne luovat harmonisen sisustuksen ja joita löydät myös laajasta verkkokauppojemme valikoimasta. Yleisnäkymän täydentämiseksi suosittelemme, että asetat Cyatheun mukavaan muoviseen kukkaruukkuun, joka sopii sinulle kauniisti, etenkin väriltään, sisustukseesi.

Parametrit

Tuotekoodi 20018
Korkeus 90 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.5 cm
Rungon / varren pituus 14 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 19 cm
Lehden leveys 20 cm
Lehden pituus 50 cm
Arkkien lukumäärä 15 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 3 ks
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri vihreä
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!