Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen saniainen kasvi 70 cm

Alennus
40 %
Alun perin
58 €
Vain tänään
34,90 € DPH: n kanssa
28,15 € ilman arvonlisäveroa
37 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ne ovat ei-kukkivia kasveja. Saniaiset ovat hyvin vanha ryhmä, ne ovat verisuonikasveja, maanpäällisiä kasveja, joissa on jäykät puumaiset kudokset, jotka muodostavat "putkia", joita käytetään veden ja mineraalien johtamiseen. Saniainen on maanalainen kasvi, josta kasvaa pitkiä hälytyksiä. Niitä leviää itiöt, niissä ei ole siemeniä eikä kukkia, ja ne eroavat muista itiökasveista, kuten sammalta, sillä niillä on todelliset juuret, varret ja monimutkaiset lehdet. Ne ovat käytännössä yksinomaan varjoisten elinympäristöjen kasveja, eikä syvä varjo ole heille ongelma. Yleensä he pitävät parempana kosteampia alueita, joiden maaperässä on raaka humusta.

Esiintyminen

Saniaisten historia alkoi dinosaurusten aikakaudella - 400 miljoonaa vuotta sitten. Trooppisten metsien lämpimässä ja kosteassa ilmastossa saniaiset hallitsivat maata. Jotkut lajit ovat saavuttaneet 30 metrin korkeuden. Ajan myötä ilmasto -olosuhteet ovat muuttuneet dramaattisesti. Kuinka monta luonnonkatastrofia piti tapahtua, jotta jättiläiset, kuten dinosaurukset ja puusanat, katosivat. Näiden kasvien viljely oli suosittua jo 1700 -luvulla Englannissa, missä perustettiin useita suuria yksityisiä kokoelmia ja erikoistunutta puutarhanhoitoa.

Parametrit

Keinotekoinen saniainen on 70 cm korkea , mukaan lukien perusmuovinen kukkaruukku , jonka halkaisija on 15,24 cm . Se koostuu kolmesta muovirungosta, jotka ovat peruskukkaruukussa ja joiden pinta on peitetty sammaleen jäljitelmällä. Siinä on 34 kappaletta vihreitä muovilehtiä, jotka näyttävät kosketukselta eläviltä.

Sijainti

Kaipaatko virkistävää ja salaperäistä metsäilmapiiriä, joka leviää asuntoosi, etkä tiedä kuinka saavuttaa se? Ihanteellinen ratkaisu on viehättävät saniaiset - huonekasvit, joilla on kiehtovia lehtiä ja jotka pukeutuvat kotiisi kauneimmilla vihreillä sävyillä. Saniainen on suunniteltu sisätiloihin . Korkeutensa vuoksi sen sijoittaminen on erittäin helppoa. Sen kauneus kirkastaa kotiin, toimistoon, mutta myös liiketiloja - lyhyesti sanottuna, se sopii, missä ei ole tarpeeksi valoa elävä kasvi.

Yhdistelmät

Suosittelemme, että yhdistät saniaisen Zamioculcasiin , mutta se erottuu myös kukkivien kasvien, kuten Anturian tai Lopatkovecin, seurassa . Saniainen tulee perusmuovipannuun. Koristeellinen kukkaruukku lisää sen kauneutta ja eleganssia, jonka voit valita laajasta valikoimastamme, jonka löydät verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20054
Korkeus 70 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 13 cm
Sisähalkaisija 16 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 15 ks
Lehden korkeus 28 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 34 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 13 ks
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri keltainen
Rungon / varren korkeus 20 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!