Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen bambu 90 cm

Alennus
41 %
Alun perin
52 €
Vain tänään
30,90 € DPH: n kanssa
24,92 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Bambu on maailman nopeimmin kasvava kasvi. Tyypillinen bambu kasvaa jopa 10 senttimetriä päivässä. Jotkut lajit kasvavat jopa metriin päivässä tai noin 1 millimetri 2 minuutin välein. Voit todella nähdä kasvavan kasvavan silmiesi edessä. Vain 5–8 vuoden kuluttua useimmat bambulajikkeet saavuttavat kypsyytensä. Bambu on todella luonnon ihme. Se toimii kestävänä elintarvikkeiden ja tekstiilien lähteenä, ja miljoonat ihmiset käyttävät sitä turvakotien rakentamiseen. Uskomattoman paljon tuotteita voidaan valmistaa bambusta. Mikä parasta, se auttaa kuitenkin suojelemaan ympäristöä sen kasvaessa.

Esiintyminen

Bambuja esiintyy trooppisella , subtrooppisella ja harvemmin lauhkealla vyöhykkeellä . Erityisesti niitä esiintyy Yhdysvaltojen kaakkoisosassa ja koko Keski- ja Etelä -Amerikassa sekä lähes koko Afrikassa Saharan eteläpuolella ja Aasiassa Intiasta, Japanista ja Kaakkois -Kiinasta Pohjois -Australiaan. Bambu kasvaa myös huomattavassa korkeudessa, esim. Etelä -Amerikassa 4700 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle

Ensimmäiset bambut saapuivat Eurooppaan 1800 -luvun lopulla, mutta saksalaiset, belgialaiset ja hollantilaiset viljelijät toivat suurimman osan nykyisin tunnetuista lajeista ja muunnelmista vasta 1990 -luvun alussa.

Parametrit

Keinotekoinen bambumme on 90 cm korkea . Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 15,24 cm ja jonka pinta on peitetty sammalilla. Sen 4 runkoa ovat muovia ja lehtiä, jotka ovat eläviä kosketukseen ja ovat luonnollisen vihreitä. Arkkien lukumäärä on 225 kappaletta.

Sijainti

Tämä kaunis bambu, joka jäljittelee uskollisesti elävää puuta, on ihanteellinen lisävaruste kotiisi , toimistoosi tai lääkärin vastaanotolle - lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä elävälle kasville ei ole tarpeeksi valoa tai jossa ei ole mahdollista huolehtia elämisestä kasveja säännöllisesti. Se voi erottua täydellisesti itsenäisenä kasvina. Tyypillisten väriensä ansiosta siitä tulee merkittävä osa sisustustasi . Se on todella unohtumaton ja taatusti herättää huomiota riippumatta siitä, mihin päätät sijoittaa sen.

Yhdistelmät

Bambu keinotekoinen puu voidaan hyvin yhdistää keinotekoisia viikuna tai Krotonovcom meidän laaja valikoima tuotteita, jotka löytyvät nettisivuiltamme. Hän voi myös menestyä Difenbachien , mutta myös kukkivien puiden seurassa. Tämä keinotekoinen bambu on todella monipuolinen kumppani, koska siinä on erittäin tyylikäs ja miellyttävä muotoilu. Se sopii kauniisti puiseen, betoniseen tai muoviseen kukkaruukkuun. Sekä matala kukkaruukku että sen korkea variantti leikkaavat hänet. Valinta on sinun. Löydät myös laajan valikoiman kauniita kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20063
Korkeus 90 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 13 cm
Sisähalkaisija 15.6 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 1.5 cm
Arkkien lukumäärä 225 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!