Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen saniainen 100 cm

Alennus
11 %
Alun perin
64 €
Vain tänään
56,90 € DPH: n kanssa
45,89 € ilman arvonlisäveroa
30 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Puun saniaiset ovat saniaisia, jotka kasvavat rungon ja lehtien noustessa maanpinnan yläpuolelle. Useimmat saniaiset kuuluvat Dicksoniaceae- , Metaxyaceae- ja Cibotiaceae- tai Cyatheales -perheisiin. Tämä laji on kolmas saniaisten ryhmä, jonka tiedetään muodostaneen puiden muotoja. Kaksi muuta ovat Marattiales eusporangiate, josta jo kuollut Psaronius kehittyi, ja sarja Polypodiales, johon kuuluu myös sukupuuttoon kuollut Tempskya -suku. Näiden sukujen lisäksi monia muiden ryhmien saniaisia pidetään arborealisina saniaisina, kuten useita Osmundaceae -perheen saniaisia, joilla voi olla lyhyitä rungoja alle metrin, etenkin Cibotium -suvun saniaiset, jotka voivat kasvaa 10 metrin korkeuteen . Saniainelajit, joilla on lyhyitä kantoja sukuihin Blechnum, Calochleana, Cnemedaria, Culcita, Cystodium, Leptopteris, Lophosoria, Sadleria, Thyrsopteris ja Todea, voidaan myös pitää puusaniaina.

Esiintyminen

Puusania kasvaa trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla ympäri maailmaa, pääasiassa sademetsissä, Australiassa ja Uudessa -Seelannissa. Kuten kaikki saniaiset, myös puusanat lisääntyvät lehtien alapuolelle muodostuneiden itiöiden avulla.

Parametrit

Saniainen kämmenemme on 100 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 1 tavaratilasta, joka on valmistettu yhdistelmästä luonnonpuuta ja vihreää muovia. Selaaminen alkaa myös rungon alusta. Lehdet on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen ja on 10 kappaletta. Se on täydellinen kopio tämän palmun elävästä versiosta. Tämä kämmen toimitetaan koriste -insertissä, jonka halkaisija on 18 cm, yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammaleen jäljitelmällä.

Sijainti

Saniainen kämmenemme täyttää erittäin kauniisti avoimet ja valoisat huoneesi. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä palmu on itse asiassa keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista , aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Palma -saniaiset tuovat sinulle eksoottisia tuotteita suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Palma -saniaiset sopivat hyvin yhteen muun tyyppisten kämmenten kanssa, mutta myös erilaisten sykadien kanssa , mutta myös pienemmät saniaiset sopivat siihen. Jos pelkäät, ettet voi laittaa kukkivia kasveja huoneeseen tämän palmun viereen, olet todella väärässä. Se täydentää hienosti orkideoita tai Guzmaniaa . Tämä palmu täydentää täydellisesti myös RATO -muovisia kukkaruukkujamme vaaleammalla, mutta myös tummalla rottinkimallilla. Löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä istutuksen kukkaruukkuun erikoiseksi asettamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20019
Korkeus 100 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 13 cm
Sisähalkaisija 17.9 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 33 cm
Lehden korkeus 50 cm
Lehden leveys 20 cm
Arkkien lukumäärä 10 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 9 ks
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri vihreä
Rungon / varren korkeus 10 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!