Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Luumu 25 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
1428 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kotimainen luumu on luumu -suvun lehtipuu. Se luultavasti luotiin risteyttämällä luumu -sloe ja kirsikka luumu . Kuitenkin viimeaikaiset sytogeneettiset todisteet osoittavat, että kirsikkaluumu on ainoa luonnonvarainen populaatio, josta viljelty kotimainen luumu olisi voinut kehittyä. Se on yleisin luumulaji Euroopassa. Luumun hedelmät ovat useimmiten sinisestä siniviolettiin (lajikkeiden väri on monipuolisempi) ja koostuvat nahasta, vihertävästä lihasta ja kivestä. Sitä käytetään säilykkeisiin, hillojen tai väkevien alkoholijuomien valmistukseen. Kuivatut hedelmät ovat erittäin suosittuja.

Esiintyminen

Keski -Euroopassa kotimaisen luumun viljelyllä on pitkät perinteet. Luumu on yleensä osa hedelmätarhoja. Luumu sietää talvi- ja myöhään kevätpakkasia suhteellisen hyvin, se soveltuu myös kylmempiin ilmasto -olosuhteisiin, kasvaa 10 metrin korkeuteen. Monet luumulajikkeet ovat vieraita pölyttäviä ja steriilejä, ja jos ne pölyttävät oman siitepölynsä, ne eivät muodosta hedelmää. Tästä syystä on tarpeen istuttaa kaksi lajiketta, jotka kukkivat samanaikaisesti.

Parametrit

Luumun keinotekoinen haara on 25 cm korkea . Sen varsi on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tässä varressa on 6 pienempää haaraa, jotka on valmistettu samasta laadukkaasta materiaalista kuin varsi. Oksa sisältää myös 49 muovilehteä, mutta ne ovat kosketukseltaan eläviä, ja tämä auttaa täydentämään koko oksan todella realistisen vaikutuksen. Nämä lehdet ovat väriltään tummanvihreitä. Varren avulla voit helposti sijoittaa luumun oksan valitsemallesi kukkaruukulle, koska tämä tuote toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua.

Sijainti

Keinotekoisen luumun haara on tarkoitettu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa erittäin kauniisti sohvapöydälle , mutta myös ruukkuun toisen kasvin vieressä . Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Plum haara voidaan yhdistää erilaisten Ivy, Fitonia, tai niin paljon kuin kukat ovat huolissaan, suosittelemme atsaleat, josta löydät tarjouksemme eri väreissä. Meiltä löydät myös laajan valikoiman koristeellisia kukkaruukkuja, jotka yhdessä mainittujen tuotteiden kanssa erottuvat kotoasi ja täydentävät sitä kauniisti.


Parametrit

Tuotekoodi 20181
Korkeus 25 cm
Väri vihreä
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 8 cm
Lehden leveys 3 cm
Arkkien lukumäärä 49 ks
Levymateriaali muovi-
UV -suoja ei
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!