Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen aavikko ruusu vihreä 25,5 cm

Alennus
22 %
Alun perin
8,30 €
Vain tänään
6,49 € DPH: n kanssa
5,23 € ilman arvonlisäveroa
194 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Agave -kasveilla on suuri rohkeiden lehtien ruusuke, jossa on piikikäs reuna, joka yleensä päättyy toiseen piikkiin. Vankka varsi on yleensä lyhyt, joten lehdet näyttävät siltä, kuin ne olisivat kasvaneet suoraan juurista. Agavet ovat läheisesti sukua liljoille eivätkä kuulu kaktuksiin.

Esiintyminen

Agaveja kasvaa luonnollisesti pääasiassa Meksikossa, mutta niitä löytyy myös Etelä -Yhdysvalloista tai Keski- ja Etelä -Amerikasta. Niitä kasvatetaan kuitenkin myös paikoissa, joissa on sopiva ilmasto, esim. Välimerellä.

Parametrit

Keinotekoinen Agave -kasvi on 26 cm korkea. Siinä on vihreä varsi, josta alkaa lyhyt tummanvihreä varsi, joka on valmistettu muovimateriaalista. Lisäksi varressa on leveitä vihreitä lehtiä, joiden päällä on piikki. Tämä kasvi toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua. Se sisältää urituskaran , jolla voit helposti kiinnittää kasvin valitsemallesi kukkaruukulle.

Sijainti

Tämä täydellinen kopio on suunniteltu sisätiloihin , se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Kokonsa vuoksi se sopii keinotekoisen agaven sijoittamiseen sohvapöydälle tai lipastoon niin, että se on selvästi näkyvissä. Tämä kasvi on yksi suosituimmista kasveista tilan täydentämiseksi.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään agaven muiden kasvien kanssa, joiden luonnollinen ympäristö on autiomaassa tai paikoissa, joissa ilmasto on kuiva, kuten. Eri Cactuses, Dracens tai Yuccas. Se näyttää myös miellyttävältä yksin minimalistisessa ympäristössä, koska sen kauniit lehdet ovat jo kaunis sisustus itsessään. Ei ole sattumaa, että Agave on yksi kaikkien aikojen suosituimmista mehikasveista.

Parametrit

Tuotekoodi 20160
Korkeus 17 cm
Väri vihreä
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 23 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 13 cm
Lehden leveys 5.5 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!