Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen aavikko ruusu vihreä 25,5 cm

Alennus
24 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
8,39 € DPH: n kanssa
6,77 € ilman arvonlisäveroa
146 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ruusut ovat aina olleet kukkia, joita rakastavat paitsi jokainen nainen myös miehet. Heidän kauneutensa ansiosta voin vangita useamman kuin yhden aistin. Kun annat jollekin ruusun tai ruusukimpun, he ovat varmasti erittäin onnellisia, koska ruusu on kauneuden ruumiillistuma. Se on erittäin suosittu "kodissaan" ja lähes kaikilla on se. Se on suhteellisen tunnettu maassamme, mutta kaikki eivät päätä kasvattaa sitä, vaikka lopulta se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa näyttää. Ilmasto -olosuhteissamme nämä kasvit lisääntyvät omista siemenistään ja ovat myös saaneet suosiota mehikasveina kauniilla herkillä kukilla.

Esiintyminen

Monissa maissa aavikkoruusua kutsutaan myös aavikkoruusuksi. Sen yleisin esiintyminen on Kaakkois -Aasia, erityisesti Vietnam ja Thaimaa. Se viihtyy tietysti parhaiten siellä, mutta jotkut haluavat tämän kukan kotona ja sen ansiosta se on asettunut ilmastovyöhykkeellemme.

Parametrit

Keinotekoinen Desert Rose Green on 25,5 cm korkea. Tämä kaunis keinotekoinen Desert Rose sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeluun. Varren materiaali on muovia ja lehdet PU: ta. Keinotekoinen aavikkoruusu on suunniteltu sisätiloihin.

Sijainti

Keinotekoinen aavikkoruusu sopii sisustukseen ja on ihanteellinen lisä asuntoosi tai taloon. Se on matala, joten on suositeltavaa sijoittaa se pöydälle tai lipastoon niin, että se on selvästi näkyvissä. Koska keinotekoinen kukka ei tarvitse vettä, valo voidaan sijoittaa myös mihin tahansa hyllylle tai muihin pimeisiin paikkoihin, joissa sen kaunis vihreä väri piristää tilaa.

Yhdistelmät

Suosittelemme, että yhdistät sen valikoimaamme Desert Rose -ruokavaihtoehtoja ja mehikasveja, mutta se erottuu kauniisti myös erillisenä mehevänä kukkaruukussa tai voit lisätä lisää samanlaisia kappaleita entistä rikkaammaksi. Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä.

Parametrit

Tuotekoodi 20161
Korkeus 25.5 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 12 cm
Lehden leveys 8 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!