Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Aloe 27 cm

Alennus
40 %
Alun perin
8,30 €
Vain tänään
4,99 € DPH: n kanssa
4,02 € ilman arvonlisäveroa
242 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Aloe on mehevä kasvi on Asphodelin perhe, joka kasvaa subtrooppisilla ja trooppisilla alueilla . Sitä käytetään pääasiassa terveydenhuollossa, kosmetiikassa, mutta myös tavallisessa asunnon sisustuksessa. Yksi tärkeimmistä vaikuttavista aineista on polysakkaridi acemanan . Sisäisesti annettuna tämä aine aktivoi immuunijärjestelmän , suojaa solukalvoja ja sillä on antibakteerisia, antiviraalisia ja sienilääkkeitä. Se on myös käytetään hammaslääketieteen liimana hammasproteeseja varten. Lisäksi aloe sisältää kalsiumia , magnesiumia , sinkkiä , seleeniä , vitamiineja ja aminohappoja . Se sisältää yhteensä yli 200 farmakologisesti tärkeää ainetta.

Esiintyminen

Todennäköisenä lähtöalueena pidetään yleensä Niilin aluetta Afrikan Sudanissa , Arabiassa tai Somaliassa , joissakin lähteissä jopa mainitaan Kanariansaaret sen alkuperänä.

Nykyään aloe on levinnyt kuiville ja lämpimille alueille lähes kaikkialla maailmassa. Euroopassa se kasvaa Välimeren lämpimimmillä alueilla Espanjassa , Portugalissa , Kreikassa , Italiassa , Kreetalla ja Sisiliassa . Se kasvaa edelleen mm. Etelä -Kiinan ( Yunnanin maakunnassa), Intia , lähes kaikki Afrikan , The Kanariansaarille , Madeiralle ja Kap Verde , eteläisen valtiot Yhdysvalloissa ( Florida , Kalifornia , Texas ), Meksiko , jotkut Karibian saarilla , ja Länsi- Australiassa .

Parametrit

Keinotekoinen aloe -kasvimme on 27 cm korkea , sen karkea vihreä ja ohuet hammastetut piikkien lehtien reunat on valmistettu PU: sta. Tämä suosittu kasvi sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeluun. Varren materiaali on muovia.

Sijainti

Keinotekoinen kasvi Aloe on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kasveista, ja arkkitehdit käyttävät sitä mielellään täydentääkseen tilaa suunnitteluehdotuksissaan. Se on suunniteltu sisätiloihin , se on sopiva lisä olohuoneeseen hyllylle tai lipastoon, jossa jokainen tila virkistyy luonnollisella kauneudellaan.

Yhdistelmät

Tuo hieman vihreyttä sisustukseesi keinotekoisella aloe -kasvilla, joka näyttää elävältä. Suosittelemme yhdistämään eri meheviin ja kaktuksiin. Se erottuu erittäin hienosti Tilandsie- ja Difenbachie -yrityksissä . Et todellakaan ota askelta sen vieressä, jos päätät tavoittaa tyylikkään koristekukkaruukun, jonka laaja valikoima löytyy verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20165
Korkeus 20 cm
Väri vihreä
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 10 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 20 cm
Lehden leveys 1 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!