Ota meihin yhteyttä info@hk-green.sk

Keinotekoinen puu Ficus 110 cm

75,90 € DPH: n kanssa
100 kpl varastossa heti lähetettäväksi
Sinun talollasi tiistai 26. lokakuuta

Kuvaus

Ominaisuudet

Fikus Benjamin on pensas- tai puukasvi, jota kasvatetaan laajalti koristeena ja joka kuuluu Moraceae -heimoon. Fikus Benjamin on aina vihreä koristepuu, joka on yksi suosituimmista huonekasveista. Siinä on hieman roikkuvat oksat ja munaiset terävät lehdet. Ficus on kasvi, jolla on matalat juuret, lehtirakenne ja leveä ikivihreä lehti, jossa on vaalea, hieman harmahtava sileä kuori. Villissä olosuhteissa kasvi saavuttaa 15-20 m korkeuden. Se sopii valoisaan paikkaan, mutta ei suoraan auringonvaloon. Moniväriset muotit tarvitsevat enemmän valoa ja sijoittamista lämpimään paikkaan. Fikus Benjamin vaatii kohtuullista kosteutta, valoa, ilman vetoa ja vähintään 10 asteen lämpötilan.

Esiintyminen

Fikus on kotoisin Aasiasta ja Australiasta, erityisesti Intiasta, Jabasta ja Balista. Australiasta, Bhutanista, Kambodžasta, Kiinasta, Filippiineiltä, Laosista, Malesiasta, Nepalista, Uudesta Guineasta, Thaimaasta, Vietnamista ja Tyynenmeren alueelta pohjoisesta ja etelästä. Luonnollisissa olosuhteissa se sijaitsee trooppisissa metsissä, joiden keskimääräinen korkeus on 400–800 metriä merenpinnan yläpuolella. Se kehittyy hiekkaisella ja kalkkipitoisella maaperällä jokien ja purojen varrella; kasvien koristeina sen viljely on levinnyt maailmanlaajuisesti. Se on koristekasvi, joka houkuttelevan muodonsa ja eri ympäristöolosuhteiden sietokyvynsä vuoksi arvostetaan huonekasvina.

Parametrit

Keinotekoinen Fikus Benjamin on kukkaruukku mukaan lukien 110 cm korkea. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm ja joka on peitetty sammalilla keinotekoisen alustan pinnalla. 288 silikonilevyä on kolmella luonnonpuulla. Lehtien väri on kaunis ja vihreä ja reunat valkoiset.

Sijainti

Keinotekoinen Ficus on suunniteltu sisätiloihin . Se on yksi kodin suosituimmista puista. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Sitä voidaan käyttää olohuoneissa , ruokailuhuoneissa ja eteisissä tai viherhuoneissa ja kaikkialla, missä elävät kasvit ja puut eivät kukoista. Ne erottuvat erityisesti pasiansseina, mutta voit yhdistää ne myös muihin tarjouksemme kasveihin.

Yhdistelmät

Suosittelemme, että yhdistät Ficuksen eri vaihtoehtoihin muuntyyppisistä Ficuksista tarjouksistamme. Suositeltavia koristeellisia kukkaruukkuja voi tilata erikseen ja myös sopivia istutus- ja hydrogranulaatti- tai muita täyteaineita, jotka löydät tarjouksestamme. Yhdistelmä paisutetun saven tai koriste -soran kanssa on taatusti loistava valinta. Koska siinä on värikkäitä lehtiä, on suositeltavaa valita koristeellinen kukkaruukku, erityisesti yksivärinen tai hieno kuvio. Valitse laajasta valikoimastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20084
Korkeus 110 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14.5 cm
Sisähalkaisija 17.4 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali puu
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 4.5 cm
Arkkien lukumäärä 288 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri Ruskea
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Rungon / varren korkeus 80 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!