Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Fitonia punainen 25 cm

Alennus
25 %
Alun perin
3,30 €
Vain tänään
2,49 € DPH: n kanssa
2,01 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fitonia on kukkivien kasvien suku sukuun Acanthus Acanthaceae . Fitonia on matala hiipivä kasvi. Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi. Siinä on hauraita, soikeita lehtiä, joissa on voimakas kontrastinen suonen koko lehtien pinnalla. Kasvi koostuu myös vaaleista kelta-vihreistä kukista, jotka on järjestetty piikkiin, jotka monissa tapauksissa poistetaan kasvun estämiseksi. Fitonia pitää vaaleasta sävystä, paljon valoa vahingoittaa sitä. Luonnollisessa ympäristössään Fitonia kasvaa matalakasvillisena yrttinä, joka viihtyy hyvin varjossa. Viljelijät pitävät sitä vaativana kasvina vaativan hoidon vuoksi.

Esiintyminen

Fitonia tulee Perusta - Etelä -Amerikan trooppisista sademetsistä. Se on nimenomaan kosteista metsistä peräisin oleva sisäkasvi, joten hoitoa on muutettava vastaavasti. Ei saa antaa lämpötilan muuttua jyrkästi ja kukan seistä tuulessa. Fittonia ei ole yksi niistä kasveista, jotka hyötyvät kesästä ulkona - tätä kasvia voidaan kasvattaa vain sisätiloissa.

Parametrit

Keinotekoinen Fitonia -punainen on 25 cm korkea. Siinä on 7 vihreää muovivarretta, joilla on 36 keinotekoista lehteä kosketettavina elävinä. Lehdet ovat vihreitä ja niissä on voimakas punainen suonisto. Tulee ilman kukkaruukkua . Tässä keinotekoisessa kasvissa on urakara , jonka avulla se voidaan sijoittaa haluamaasi paikkaan tai sisällyttää se järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Keinotekoinen Fitónia punainen on suunniteltu sisätiloihin . Fitonies ovat erittäin houkuttelevia huoneita, joissa on kompakti kasvu. Jokainen lippu on koriste itsessään, joten on suositeltavaa sijoittaa se niin, että se on selvästi näkyvissä. Keinotekoisen Filatonian etuna on, että siitä ei tarvitse huolehtia. Se erottuu myös lasipallossa, syvemmässä lasikulhossa tai leveässä pullossa.

Väärennetyt voidaan sijoittaa kylpyhuoneeseen leveämmille ikkunalaudoille , hyllyille , jalustaan tai kaappeihin tai erityisille kukkajalustoille . Suuremmissa kylpyhuoneissa ne erottuvat myös kylpyammeessa tai pesualtaassa leveämmillä reunoilla.

Yhdistelmät

Lehtikoristeita käytetään pääasiassa yhdessä kukkivien yksivuotisten kasvien kanssa, mutta myös keskinäisissä yhdistelmissä. Ne luovat houkuttelevan koristeellisen kehyksen kukkiville kasveille ja korostavat hienovaraisesti niiden kauneutta. Kuitenkin myös yhdistelmät useista kasveista värikkäästi näkyvillä lehdillä ja erilaisilla kasvumuodoilla ovat mukavia. Meidän Fitónia punainen riittää koristeeksi yksinään. Vielä rikkaamman vaikutuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa yhdistää useita Fitonia -osia yhteen. Suosittelemme myös tutustumaan koristeellisten kukkaruukkuidemme runsaaseen tarjontaan yleistä viritystä varten.

Parametrit

Tuotekoodi 20177
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 8 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 6 cm
Lehden pituus 8 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Punainen
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!