Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Basilikanpunainen 25 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Basilika on yksivuotinen tai monivuotinen yrtti , jonka varsi on neliömäinen, joskus haarautunut. Varressa kasvavat vastakkaiset, soikeat, soikeat, kokonaiset reunat, varret. Muut lehdet kasvavat lehtien kainaloista ja myöhemmin varren yläosassa pieniä kukkia. Niillä on valkoinen, kellertävä tai vaaleanpunainen väri. Koko kasvi tuoksuu tyypillisesti hyvälle. Se kasvaa 20-40 cm korkeaksi. Se on laajalti tunnettu ja suosittu mausteena. Yhdessä tuoreiden tomaattien ja oliiviöljyn kanssa se on lyömättömän maukas yhdistelmä ruokaa. Nykyään basilikaa on suhteellisen laaja valikoima. Punainen basilika on yksivuotinen kasvi. Siinä on pieniä lehtiä, joilla on pistävä tuoksu, toisin kuin vihreä variantti.

Basilikalla on paikkansa perinteisessä lääketieteessä. Lehtimehua käytetään kuumetta vastaan.

Esiintyminen

Basilika tulee Keski -Afrikan ja Kaakkois -Aasian trooppisista alueista, missä se kasvaa monivuotisena yrttinä, maassamme sitä kasvatetaan vuosittain yrttinä ruukuissa tai puutarhoissa. Tämä yrtti tuotiin kaukaa Intiasta, ja se on nyt laajalle levinnyt alueellamme. Aito punainen basilika on basilikan muoto, jossa on voimakkaasti tuoksuvia punertavia lehtiä ja vaaleanpunaisia kukkia. Se kukkii koko kesän heinäkuusta syyskuuhun. Sen kreikkalainen nimi on "basilicum", joka tarkoittaa kuninkaallista. Tämä adjektiivi aliarvostettu basilika kuuluu oikein.

Parametrit

Keinotekoinen basilikan kasvi on 25 cm korkea ja siinä on vihreä muovinen varsi. Tämä kasvi tulee ilman ruukkua . Yrtti sisältää urituskaran, jonka ansiosta voit helposti sisällyttää basilikan erilaisiin järjestelyihin tai koristella sen mihin tahansa koristeelliseen kukkaruukkuun. Siinä on 36 realistisen näköistä muovilevyä, jotka näyttävät kosketukselta eläviltä. Se on väriltään poikkeuksellinen, sen lehtisydän on punainen ja sekoittuu vähitellen vaaleanvihreästä tummanvihreäksi.

Sijainti

Se on suunniteltu sisätiloihin , sen mittojen ja kauniin värin vuoksi se löytää paikkansa keittiössä ikkunalaudalla, ruokasalissa hyllyllä. Basilikamme etuna on se, että se ei muuta ulkonäköään, vaikka asetat sen tummempaan paikkaan. Mihin tahansa laitat sen, se kaunistaa tilaa kaikkialla ja täyttää paikkasi kauniisti.

Yhdistelmä

Suosittelemme, että asetat basilikan johonkin koristeellisista kukkaruukkuistamme yhdessä mintun ja laventelin kanssa . Otat ehdottomasti oikean askeleen, jos päätät käyttää riippuvaa koristeellista kukkaruukkua. Yhdessä mainittujen tuotteiden kanssa luot kauniin värikoostumuksen. Kun nämä tuotteet ovat asettuneet, voit erikoistaa niiden pinnan valkoisella soralla. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20179
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Haaran korkeus 7 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 8.5 cm
Lehden leveys 6 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, viininpunainen
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!