Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Pavinič punainen 25 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Pavinic on puu, Liana kiipeää puita tai muureja. Lehdet ovat yksinkertaisia tai kämmenmuotoisia, niissä on kiipeilyyn muodostetut jänteet, jotka viimeistellään yleensä imulevyillä. Kukat on järjestetty kukintoon, joka on kärki, joka kasvaa lehtien kainaloista tai ampumisen lopussa. Kukat ovat biseksuaaleja, joskus uroksia, 5-lukuisia, verhiölehtiä, kruununlehtiä ja heteitä on 5, kives on kaksikorkinen, kasvanut rauhasten kanssa. Hedelmä on marja.

Esiintyminen

Pavinic on laajalle levinnyt Pohjois -Amerikassa ja Itä -Aasiassa. Muualla, esim. Euroopassa sitä istutetaan vain koriste -liaanina ja joskus kesytetään. Tällä hetkellä sitä esiintyy enemmän tai vähemmän koko Slovakiassa, koska se on yleisesti istutettu puutarhoihin ja puistoihin, mistä se kasvaa ylläpidettyjen osien ulkopuolella ja avoimelle maaseudulle.

Parametrit

Pavinič červenán keinotekoinen haara on 25 cm korkea. Sen varsi on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tässä varressa on 6 pienempää haaraa, jotka on valmistettu samasta laadukkaasta materiaalista kuin varsi. Oksa sisältää myös 36 muovista valmistettua lehtiä, mutta ne ovat kosketukseltaan eläviä, ja tämä auttaa täydentämään koko oksan todella realistisen vaikutuksen. Nämä lehdet ovat väriltään kirkkaan punaisen-viininpunaisia, ja niissä on selkeä suonitus, ja koko oksaa täydentävät myös keltaiset lehdet, jotka antavat tälle kasville kontrastisen syksyn. Varren avulla voit helposti asettaa tämän oksan valitsemallesi kukkaruukulle, koska tämä tuote toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua.

Sijainti

Keinotekoisen Pavinič -punaisen haaramme on tarkoitettu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa erittäin kauniisti sohvapöydälle, mutta myös ruukkuun toisen kasvin vieressä. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se valaisee jopa kodin pimeimmän nurkan ..

Yhdistelmät

Koska se on hiipivä kasvi, keinotekoinen Pavinič -punainen voidaan yhdistää hienosti erilaisiin Ivy -jänteisiin, mutta se voidaan myös helposti yhdistää muihin tarjouksemme oksiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä haaraa kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita mukavan koristekukkaruukun sekä koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Maanläheiset kukkaruukut sopivat hyvin tämän keinotekoisen Pavinič -haaran kanssa. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse enemmän Pavinič -oksia. Luo todella henkeäsalpaava syksyn koristelu pöydälle tai hyllylle.

Parametrit

Tuotekoodi 20189
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 7 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 7.5 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri keltainen, viininpunainen
Karan pituus 7 cm
Sivukonttoreiden määrä & nbsp; viininpunainen

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!