Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen japanilainen muratti 25 cm

Alennus
25 %
Alun perin
3,30 €
Vain tänään
2,49 € DPH: n kanssa
2,01 € ilman arvonlisäveroa
1430 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ivy on Jesenice -perheen kasvisuku. Ne ovat lehtipuita tai ikivihreitä puita, joilla on yksinkertaiset kutsuvat lehdet ja pienet hyönteisten pölyttämät kukat. Se on ikivihreä pensas tai pieni puu, joka kasvaa 2–8 metrin korkeuteen, vastakkaisilla soikeilla lehdillä 3–7 cm pitkillä, hienoksi hammastetuilla reunoilla. Kukat ovat huomaamattomia, vihertävänvalkoisia, halkaisijaltaan 5 mm. Hedelmä on kapseli. Evergreen ja lehtipuu muratti kasvatetaan koristepensaat. Jotkut lajit, mukaan lukien eurooppalainen muratti, ovat myrkyllisiä.

Esiintyminen

Bršlenov -sukuun kuuluu noin 140 lajia. Lajien monimuotoisuuden keskus on Kiinassa, jossa on noin 90 lajia. Se on laajalle levinnyt Pohjois- ja Keski -Amerikassa ja hieman Pohjois -Afrikassa, Madagaskarilla ja Australiassa. Japanilainen muratti on kotoisin Japanista, Koreasta ja Kiinasta. Slovakiassa voimme tavata kaksi kotona elävää lajia. Nämä ovat Warthog ja European Wagtail. Molemmat lajimme löytyvät alemmista paikoista noin 500 metrin korkeuteen asti. Euroopassa Bršlen suosii kosteampaa ympäristöä ja kestää pakkasta ja teollisia höyryjä.

Parametrit

Japanilainen muratti on 25 cm korkea . Vihreässä muovivarressa on 6 haaraa, joilla on 49 vihreää-valkoista lehteä. Lehdet on valmistettu muovista, mutta ne ovat eläviä kosketukseen. Se tulee ilman kukkaruukkua , mutta sisältää urituskaran , joten se voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa.

Sijainti

Suojalasit on suunniteltu sisätiloihin . Se on sopiva lisä keittiöön , makuuhuoneeseen tai toimistoon . Se voidaan sijoittaa kauniisti yöpöydälle tai ikkunalaudalle . Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on loistava korvaus elävälle kasville ja ihanteellinen lisävaruste missä tahansa, missä oikeat kasvit eivät onnistu.

Yhdistelmät

Japanilainen euonymus voidaan yhdistää erilaisiin muratti-, Fiton- tai kukkatyyppeihin, joten suosittelemme atsaleille, joita löytyy ruokalistaltamme eri väreissä. Meiltä löydät myös laajan valikoiman koristeellisia kukkaruukkuja, jotka yhdessä mainittujen tuotteiden kanssa erottuvat kotoasi ja täydentävät sitä kauniisti.

Parametrit

Tuotekoodi 20197
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 8 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 6.5 cm
Lehden leveys 3 cm
Arkkien lukumäärä 49 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!