Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Difenbachia 25 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Difenbachia on erittäin houkutteleva kasvi. Tähän sukuun kuuluu noin kaksikymmentä lajia. Ne kuuluvat Araceae -perheeseen . Dífenbachialla on leveät, selvästi rajatut lehdet, joissa on silmiinpistävä kuvio, joka vaihtelee lajin mukaan. Viime aikoihin asti niitä on voitu kasvattaa vain keräilijöiden trooppisissa kasvihuoneissa, mutta pienellä tietämyksellä ja huolellisuudella nykyään saatavilla olevia lajikkeita voidaan kasvattaa myös asunnossa. Dífenbachian mehun sanotaan olevan erittäin myrkyllistä , joten kädet on pestävä kasvin käsittelyn jälkeen. Difenbachia menettää luonnollisesti alemmat lehdet kasvun aikana. Tavaratila voi olla erittäin korkea ja vaikea käsitellä.

Esiintyminen

Dífenbachie asuu Etelä -Amerikan sademetsissä. Niissä se kasvaa täyteen kauneuteen ja kokoon. Suurten lehtien ansiosta, joilla oli mukava keltainen rakenne, se alkoi päästä Etelä -Amerikan kotitalouksien sademetsiin, josta se levisi välittömästi muualle planeetalle. Koska se on erittäin mukautuva, se menestyy ilman ongelmia myös paikallisissa olosuhteissa.

Parametrit

Meidän Dífenbachia on 25 cm korkea. Siinä on yksi vihreä muovinen varsi, jonka päällä on 7 haaraa. Nämä oksat alkavat realistisen näköisistä lehdistä, jotka on valmistettu luonnollisesta vihreästä muovista. Lehtien keskusta on vaaleanvihreä, mikä luo erittäin mukavan luonnollisen kontrastin . Ne näyttävät kosketukselta eläviltä. Tämä kasvi tulee ilman ruukkua . Kukka sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Se on suunniteltu sisätiloihin , sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä Dífenbachia ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden. Tämä kasvi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kasveista, ja myös arkkitehdit käyttävät sitä erittäin mielellään täydentääkseen tilaa suunnitteluehdotuksissaan, koska se on tällä hetkellä erittäin moderni "luontokappale" .

Yhdistelmät

Dífenbachia ei usein tarvitse kumppania. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa ja yksin. Se on monipuolinen ja soittaa hienosti yhdessä lähes minkä tahansa vehreyden kanssa, mutta myös kukkivat kasvit sopivat siihen. Sen yhdistelmä minkä tahansa tarjoamamme kämmenen kanssa leikkaa sinut hyvin, mutta voit myös valita liitoksen ficuksen tai Dracenan kanssa . Et varmasti ota askeltakaan sivuun. Jos haluat saavuttaa vieläkin rikkaamman ja tiheämmän ilmeen, suosittelemme ostamaan vähintään kaksi kappaletta tätä Difenbachiaa.

Yksivärinen tai hienorakenteinen kukkaruukku sopii Difenbachiaan, kuten betonin tai marmorin rakenteeseen. Oikein valittu kukkaruukku voi korostaa kauniisti Difenbachian kauneutta sekä yleistä sisustusta, johon kukka sijoitetaan. Valikoimastamme löydät myös laajan valikoiman kukkaruukkuja.

Parametrit

Tuotekoodi 20175
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Haaran korkeus 7 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 6 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!