Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Taro Araceae 25 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Taro on trooppinen kasvi, jota kasvatetaan pääasiassa syötävistä mukuloista, se on juurikasvi. Se on useimpien Araceae -perheen kasvien viljelty laji, jota käytetään pään, lehtien ja varren vihanneksina. Taron hortsit ovat peruselintarvike Afrikan, meren ja Etelä -Aasian kulttuureissa (samanlainen kuin bataatit), ja uskotaan, että Taro oli yksi ensimmäisistä viljellyistä kasveista. Taro on yksi yleisimmistä lajeista trooppisten monivuotisten kasvien ryhmässä, jota koristekasvina kasvatettaessa kutsutaan " norsun korviksi ".

Kasvilla on erilaisia muotoja ja kokoja. Lehdet ovat tummanvihreitä ja vaaleanvihreitä alla. Varsi on 0,8-1,2 metriä korkea.

Esiintyminen

Taron uskotaan olevan kotoisin Etelä -Intiasta ja Kaakkois -Aasiasta, mutta se on yleensä naturalisoitu. Se levisi viljelyllä itään Kaakkois -Aasiaan, Itä -Aasiaan ja Tyynenmeren saariin; länteen Egyptiin ja itäiseen Välimereen; ja sieltä etelään ja länteen sieltä Itä- ja Länsi -Afrikkaan, missä se levisi Karibialle ja Amerikkaan.

Turkissa se tunnetaan nimellä gölevez ja sitä kasvatetaan pääasiassa Välimeren rannikolla, kuten Alanyan alueella Antalyan maakunnassa ja Anamurin alueella Mersinin maakunnassa. Makaronesiassa tämä kasvi on naturalisoitu, todennäköisesti Portugalin löydösten vuoksi, ja sitä käytetään usein Makaronesian ruokavaliossa tärkeänä hiilihydraattilähteenä. Kaakkois -Yhdysvalloissa tämä kasvi tunnustetaan invasiiviseksi lajiksi.

Parametrit

Keinotekoinen Taro -kasvi, varsi mukaan lukien, on 25 cm korkea. Se koostuu muovivarresta ja tässä keinotekoisessa kimpussa on seitsemän päähaaraa, joilla on 36 keinotekoista vihreää lehteä, jotka ovat eläviä kosketukseen. Kasvimme lehdet ovat väriltään vaaleanvihreästä valkoiseen. Se on suunniteltu sisätiloihin ja siinä ei ole kukkaruukkua . Se sisältää kuitenkin urituskaran, jolla voit helposti kiinnittää sen koristeelliseen kukkaruukkuun tai valitsemallesi maljakolle tai järjestelylle .

Sijainti

Jos haluat elvyttää tai haukkua tilaa sisätiloissasi, vihreän Taro Araceae -kasvin sijainti on erittäin sopiva valinta kaikkialla, missä elävälle kasville ei ole riittävästi valoa tai missä ei ole mahdollista huolehtia elävistä kasveista säännöllisesti . Tämä koristekasvi voidaan järjestää myös esimerkiksi vuonna kukkaruukku jalustalla, joka näyteikkuna, tai yhdessä useiden kasvien kaunis koriste kulho pöydälle. Rikkaamman vaikutuksen saamiseksi valitse koristeeksi lisää Taro -oksien paloja.

Yhdistelmät

Tuo vähän vihreää sisustukseesi tällä kauniilla kasvilla, joka näyttää todella elävältä. Se sopii erityisesti täydentämään järjestelyjä yhdessä muiden kasvien kanssa, mutta se erottuu täydellisesti myös erillisenä laitoksena. Sen voi myös istuttaa riippuvaan kukkaruukkuun, jos haluatte mielenkiintoisemman koristeen. Muussa tapauksessa se sopii asennettavaksi klassisiin kukkaruukkuihin, joissa on herkkä kuvio, tai minimalistisiin, ilman kuvioita. Epäilemättä se erottuu paikasta riippumatta ilman lisähoitoa.

Parametrit

Tuotekoodi 20191
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 15 cm
Haaran pituus 6 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 6 cm
Lehden pituus 9 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!