Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Fitónia valkoinen 25 cm

Alennus
25 %
Alun perin
3,20 €
Vain tänään
2,39 € DPH: n kanssa
1,93 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fitonia on matala hiipivä kasvi, joka kasvaa 15 cm: n korkeuteen. Siinä on hauraita, soikeita lehtiä, joissa on voimakas kontrastinen suonen koko lehtien pinnalla. Lehdet ovat erittäin houkuttelevia. Kasvi koostuu myös vaaleista kelta-vihreistä kukista, jotka on järjestetty piikkiin, jotka monissa tapauksissa poistetaan kasvun estämiseksi.

Esiintyminen

Fitonia on kukkivien kasvien suku sukuun Acanthus Acanthaceae . Fitonia ovat kauniita trooppisia hiipiviä kasveja, jotka ovat peräisin Etelä -Amerikan Andien kosteista metsistä, mutta suurin osa niistä löytyy pääasiassa Perusta. Kaksi yleisintä ovat kaksi lajia: Fittonia argyroneura, jossa oliivinvihreät lehdet ja erottuva valkoinen kuvio, ja Fittonia verschaffeltii - Fittonia verschaffeltii, jossa on hieman tummemmat lehdet ja karmiininpunaiset suonet.

Parametrit

Fitonia valkoisen keinotekoinen haara on 25 cm korkea. Sen varsi on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tässä varressa on 6 pienempää haaraa, jotka on valmistettu samasta laadukkaasta materiaalista kuin varsi. Oksa sisältää myös 36 muovista valmistettua lehtiä, mutta ne ovat kosketukseltaan eläviä, ja tämä auttaa täydentämään koko oksan todella realistisen vaikutuksen. Nämä lehdet ovat väriltään kirkkaan punaisen-viininpunaisia, ja niissä on selkeä suonitus, ja koko oksaa täydentävät myös keltaiset lehdet, jotka antavat tälle kasville kontrastisen syksyn. Varren avulla voit helposti asettaa tämän oksan valitsemallesi kukkaruukulle, koska tämä tuote toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua.

Sijainti

Meidän haara keinotekoista Fitonia valkoista on tarkoitettu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa erittäin kauniisti sohvapöydälle , mutta myös ruukkuun toisen kasvin vieressä. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Fitónia valkoinen, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää kauniisti eri Ivy -jänteisiin , mutta myös muihin tarjouksemme oksiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä haaraa kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita mukavan koristekukkaruukun sekä koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Maanläheiset kukkaruukut sopivat hyvin tämän Fitonian keinotekoisen haaran kanssa. Jos haluat runsaamman äänenvoimakkuuden, valitse lisää Fitonia -oksia. Luo todella henkeäsalpaava syksyn koristelu pöydälle tai hyllylle.

Parametrit

Tuotekoodi 20173
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 7 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 6 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Karan pituus 6 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!