Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Kimalteleva vaaleanpunainen kuusi 300 cm

5 € DPH: n kanssa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Kimalteleva seppele on tehty vastaamaan joulukuusen todellisia oksia, vaikka sen väri viittaa siihen, että se on keinotekoinen, mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi joulukoriste. Tämän vaikuttavan säteilevän seppeleen pituus on noin 300 cm ja se on valmistettu PE -materiaalista (100% muovineulat). Se vastaa suurelta osin kuusen tyyppisten oksien ulkonäköä. Sen voi myös pidentää haluttuun pituuteen. Se sopii sisä- ja ulkotiloihin, ihanteellinen ikkunoiden ja ikkunoiden koristeluun. Neulan muodon, oksien pituuden ja oksien halkaisijan, mutta ennen kaikkea käytettävien oksien suuren määrän vuoksi se näyttää erittäin tiheältä. Turvallisuus on etusijalla! Siksi TÜV SÜD on testannut kaikki materiaalit palonkestävyyden ja terveyden kannalta. Lisäksi SGS (maailman suurin testilaitos) on testannut palonkestävyyttä luokan B1 rakennusmateriaaleissa DIN 4102-1 mukaisesti. Tuotteemme ovat läpäisseet tiukat testit. Seppele on valmistettu joustavasta langasta, joka voidaan kiinnittää päihin. Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tuotanto sekä kaikki käytetyt materiaalit tarkastetaan huolellisesti. Materiaalit on testattu tiukasti. Kaunis joulukoriste, huippulaatua.

Parametrit

Tuotekoodi 4932
Korkeus 300 cm
Keskiverto 10 cm
Osien määrä 1 ks
Alkuperämaa Saksa

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!