Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Ammu kukkii 150 cm

Alennus
39 %
Alun perin
150 €
Vain tänään
90,90 € DPH: n kanssa
73,31 € ilman arvonlisäveroa
291 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Strelice on trooppinen kasvi, jolla on eksoottinen lintumainen kukka. Tyylikäs, keskikorkea perenna ainutlaatuisella ilmeellä, joka tuo kotiin hyvän annoksen eksotiikkaa. Siitä huolimatta voidaan luonnehtia Streliceä, joka on pitkään ollut yksi suosituimmista huonekasveista eri puolilla maailmaa, myös Keski-Euroopassa. Koko kasvin korkeus voi olla 100-150 senttimetriä. Sille on ominaista nahkaiset lehdet, jotka muistuttavat banaanipuuta. Niiden muoto on pitkänomainen, soikea, ne kasvavat 50 senttimetriin. Kasvin tyypillisin elementti on terävämuotoinen kukka. Kukkien väri on useimmiten oranssi tai sininen. Yhdessä varressa kasvaa yleensä 2 täysväristä kukkaa.

Esiintyminen

Eksoottista, ylellistä, yksinkertaisesti viehättävää. Voimme helposti määrittää nämä ominaisuudet Ammuntaan. Se on saanut alkunsa trooppisesta ilmastosta, mutta ajan myötä se on löytänyt paikkansa jokaisella mantereella. Eurooppalainen ei ole poikkeus.

Suosittu eksoottinen kasvi on saapunut vanhalle mantereelle Afrikasta. Hänen alkuperäinen kotinsa on Etelä-Afrikan tasavalta, jossa hän on aina kasvanut luonnossa. Värikkäiden lumoavien kukkien ansiosta se alkoi vähitellen kesyttyä monissa kotitalouksissa.

Parametrit

Keinotekoinen ampumarata on 150 cm korkea sisältäen kukkaruukun. Muovisessa peruskukkaruukussa, jonka halkaisija on 20,32 cm. Keinotekoisen alustan pinta on peitetty koristeellisella paisutettu savi. 25 lehteä ja 3 kukkaa "kasvaa" 4 muovivarressa. Vaikka ne on valmistettu laadukkaasta muovista, niitä ei voi erottaa elävästä. Lehdet ovat luonnollisen vihreän värisiä. Oranssi-violetit kukat ovat täydellinen kopio elävästä.

Sijainti

Se erottuu myös modernissa valoisassa asunnossa, lasihallissa ja uima-altaiden äärellä. Tämä kasvi ansaitsee edustavan paikan, on arvokas ja voi täydentää tilan ylellisesti todella mielenkiintoisella tavalla. Sille on ominaista epätyypillinen kukka, joka on erittäin houkutteleva ja herättää huomion ensi silmäyksellä. Se on kaunis seuralainen paikoissa, joissa elävät kasvit eivät viihdy.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Ammuntakasvimme valaisee kauniisti tilan yksilönä, lisäksi sinun ei tarvitse huolestua ja kauniina pitämiseen riittää, että pyyhit lehdet välillä pölystä. Se on monipuolinen ja sopii hyvin vehreyden kanssa. Se toimii erittäin hienosti klassisissa kukkaruukuissa, jotka löydät myös valikoimastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20069
Korkeus 140 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 37 cm
Lehden leveys 17 cm
Arkkien lukumäärä 25 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 3 ks
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Oranssi, violetti
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!