Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Pittoso keinotekoinen pallo 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
70 €
Vain tänään
41,90 € DPH: n kanssa
33,79 € ilman arvonlisäveroa
19 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Pittoso -keinotekoisen pallon halkaisija on 45 cm . Se koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, jotka yhdistämme toisiinsa. Se on kaunis vihreä väri. Se näyttää erittäin luonnolliselta ja sopii UV -suojan ansiosta myös ulkokäyttöön .

Sijainti

Voit laittaa sen ruukkuihin tai ripustaa ketjulla. Voit myös koristella niitä valoilla luodaksesi viehättävän ilmapiirin kotiisi tai puutarhaan. Pallo on valmistettu korkealaatuisesta muovista, minkä ansiosta se on todella kestävä ja säänkestävä. Ne kaunistavat sisustustasi tai puutarhaasi ja antavat heille uuden mielenkiintoisen ilmeen. Voit käyttää sitä paitsi sisätiloissa myös parvekkeella tai terassilla. Tätä koristetta on käytetty myös ravintoloissa ja kongressisaleissa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Pittoso -pallomme korkeassa ruukussa luo harmonisen kuvan ympäri vuoden, mutta se on myös mahdollista koristella kausiluonteisesti. Kevyellä ketjulla koristeltu se lisää joulun tunnelmaa talvella. Tiheät terälehdet, joissa on eri vihreän sävyjä, voidaan täydentää erilaisilla pienillä kukilla ja saat poikkeuksellisen kauniin koristeen ideoidesi mukaan. Voit laittaa sen kukkaruukkuun, asettaa sen lattialle erikseen tai yksinkertaisesti ripustaa sen. Kauniisti sisustetut portaat, terassit ja sisäänkäynnit taloihin tai hotelleihin. Esimerkiksi tarjouksemme yhdistelmä Jasmine -pallon kanssa on erittäin mukava ja samalla herkkä.

Parametrit

Tuotekoodi 30026
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!