Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Gypsophila keinotekoinen pallo 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
75 €
Vain tänään
44,90 € DPH: n kanssa
36,21 € ilman arvonlisäveroa
46 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Keinotekoisen Gypsophila -pallomme halkaisija on 45 cm . Se koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, jotka muodostavat yhden kokonaisuuden. Tässä pallossa on UV -suoja, joten se sopii ulkokäyttöön.

Sijainti

Gypsophila -pallo sopii sisätiloihin, ja UV -suojan ansiosta ulkonäkösi kaunistaa ja tekee sinusta viihtyisän. Gypsophila -koristepallo on erittäin helppo huoltaa. Se koristaa myös kauniisti portaat, terassit ja talojen sisäänkäynnit. Sen etuna on, että voit koristella sen kausiluonteisesti. Keinotekoinen Gypsophila -pallomme soveltuu vapaaseen asettamiseen tai ripustamiseen. Kukkaruukkuun sijoittaminen on myös hienoa.

Yhdistelmät

Puun ja muiden luonnonmateriaalien yhdistelmät, kuten esim. valkoista soraa tai murskattua marmoria. Hän menestyy vielä enemmän heidän seurassaan. Aseta keinotekoinen Gypsophila-pallomme yksiväriseen korkeaan kukkaruukkuun tai kestävämpään laatikkoon. Se erottuu missä tahansa tilassa, jossa se tuo eleganssia odottamaan.

Parametrit

Tuotekoodi 30029
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!