Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Gradenia keinotekoinen pallo punainen 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
75 €
Vain tänään
44,90 € DPH: n kanssa
36,21 € ilman arvonlisäveroa
47 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Gardenia red -pallomme halkaisija on 45 cm . Se koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, jotka on kiinnitetty yhteen. Se antaa erittäin tiheän vaikutelman. Keinotekoisella pallolla on kauniita punaisia Gardenian kukkia. Tässä Gardenia -punaisessa keinotekoisessa pallossa on myös UV -suoja, mikä tarkoittaa, että se sopii ulkokäyttöön .

Sijainti

Gardenia punainen keinotekoinen pallo, voit vapaasti maata maassa, ulkona nurmikolla tai sijoittaa parhaaseen yksiväriseen kukkaruukkuun. Se toimii erittäin tehokkaasti, jos annat sen roikkua esimerkiksi. Tiheät terälehdet, joissa on eri sävyjä luonnollisia vihreitä ja punaisia Gardenia -kukkia, antavat tälle kasville realistisen ja todella viehättävän ilmeen.

Yhdistelmät

Voit myös koristella keinotekoisen gardenianpallomme valolla ja luoda aidosti lumoavan ilmapiirin kotiisi tai puutarhaan. Keinotekoinen pallo on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja siinä on UV-suoja, minkä ansiosta se on todella kestävä ja säänkestävä.

Parametrit

Tuotekoodi 30044
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!