Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Jasmine keinotekoinen pallo 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
75 €
Vain tänään
44,90 € DPH: n kanssa
36,21 € ilman arvonlisäveroa
24 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Jasmine -keinotekoisen pallon halkaisija on 45 cm . Lehdet vaaleissa ja tummanvihreissä sävyissä ovat mielenkiintoisia. Erottuva elementti on valkoiset jasmiinikukat, joilla tämä pallo kylvetään. Se koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, joiden reunoilla on nivelet, joiden avulla pallo yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi. Se soveltuu sisätiloihin ja UV -suojan ansiosta myös ulkopuolelle . Sen valmistuksessa käytettiin laadukasta muovia.

Sijainti

Koristeet ja tarvikkeet ovat kuvitteellinen sisustus. Tämä voi olla myös keinotekoinen pallomme Jasmine, jolla on laaja valikoima käyttötarkoituksia koristeena. Se tuo modernia muotoilua rauhoittavien ja rentouttavien luonnon värien ansiosta. Aseta keinotekoinen jasmiinipallo olohuoneeseen, eteiseen, terassille tai toimistoon, jossa se luo eräänlaisen luonnollisen taustan ja samalla visuaalisen esteen, joka edistää entisestään henkistä hyvinvointia.

Sillä on paikka enemmän kotitalouksien tai liikehuoneiden moderneissa tai tyylikkäästi sisustetuissa sisätiloissa. Voit kaunistaa talon sisäänkäyntiä keinotekoisella jasmiinipallolla, joka on sijoitettu esimerkiksi korkeaan kukkaruukkuun.

Yhdistelmät

Ulkopuolella suosittelemme yhdistämään Jasmine -keinotekoisen pallon ja kukkaruukkuun sijoitetut sypressit, mikä antaa sinulle mielenkiintoisen koostumuksen, joka perustuu muotojen ja kokojen vaihtelevuuteen. Käytä pohjana esimerkiksi murskattua marmoria. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 30020
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!