Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Aptenia keinotekoinen pallo 45 cm

Keskiverto
Alennus
4 %
Alun perin
71 €
Vain tänään
67,90 € DPH: n kanssa
54,76 € ilman arvonlisäveroa
19 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Aptenia -keinotekoisen pallon halkaisija on 45 cm , se koostuu 2 pallonpuoliskosta, liitokset ovat muovia. Sen väri on raikas vihreä ja antaa erittäin tiheän vaikutelman. UV -suojan ansiosta se sopii myös ulkotiloihin.

Sijainti

Ei-perinteisessä pallomuodossa oleva kasvi on erittäin mielenkiintoinen koriste sisustuksessasi , mutta myös ulkoa . Esimerkiksi Aptenia -keinotekoinen pallomme voidaan sijoittaa pystysuoraan katosta, mikä korostaa tilojen luovaa muotoilua. Voit vain laittaa sen lattialle tai täyttää tyhjän tilan huonekaluissa. Tämä koriste on löytänyt laajan sovelluksen ostoskeskuksissa, hotellissa tai kongressisaleissa. Terassi tai viherhuone lisää kosketusta ja yksilöllisyyttä. Sen kaunis vihreä väri valaisee kaiken tilan missä tahansa.

Yhdistelmät

Voit tehdä Aptenian keinotekoisesta pallosta erityistä esimerkiksi pienillä kukilla, jotka voidaan helposti asettaa tiheään kruunuun ja jotka sopivat siten kauniisti sisustukseen. Aseta keinotekoinen pallomme Aptenia korkeaan kukkaruukkuun ja saat erittäin ylellisen sisustuksen ja lisävarusteen sisä- tai ulkotiloihin. Voit myös sijoittaa sen esimerkiksi koristelaatikkoon ja käyttää pohjana koristekiviä tai koristelastuja, joita löydät myös tarjouksestamme. Luo todella tyylikäs sisustus, joka antaa tilaasi erehtymättömän hymyn.

Parametrit

Tuotekoodi 30035
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!