Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Pachysandra keinotekoinen pallo 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
70 €
Vain tänään
41,90 € DPH: n kanssa
33,79 € ilman arvonlisäveroa
45 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Keinotekoisen pallomme Pachysandra halkaisija on 45 cm. Se koostuu kahdesta osasta, jotka on yhdistettävä toisiinsa. UV -suojan ansiosta se sopii paitsi sisä- , myös ulkokäyttöön . Keinotekoinen pallo on valmistettu korkealaatuisesta muovista, minkä ansiosta se on todella kestävä ja säänkestävä. Lehdet ovat väriltään tummanvihreitä ja lehtien päät kauniisti syvänpunaisia.

Sijainti

Tiheät tummanvihreät lehdet vaaleanpunaisen värin päissä antavat tälle kasville realistisen ja kauniin ilmeen. Luo oma täydellinen sisustus kotiisi ideoidesi mukaan kauniista Pachysandran keinotekoisista palloista, joista voit nauttia ympäri vuoden. Voit käyttää niitä paitsi sisätiloissa myös parvekkeella tai terassilla. Tällä hetkellä se on yksi suosituimmista koristeista niin kotitalouksissa , ravintoloissa , wellness -keskuksissa kuin myös hotelleissa .

Yhdistelmät

Pachysandra-keinotekoinen pallo on tarkoitettu ulko- tai sisäpuolen kaunistamiseen, se on ympärivuotinen sisustus, jonka voit yksinkertaisesti ripustaa katosta, maata lattialle erikseen tai sijoittaa kukkaruukkuun tarjouksestamme. Se koristaa kauniisti portaat, terassit ja talojen sisäänkäynnit.

Voit valita erikokoisista kukkaruukuista ja yhdistää ne muihin koristepalloihin tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 30047
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!