Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen boxwood -pallo 45 cm

Keskiverto
Alennus
5 %
Alun perin
58 €
Vain tänään
54,90 € DPH: n kanssa
44,27 € ilman arvonlisäveroa
43 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Keinotekoisen laatikkopallomme halkaisija on 45 cm . Se koostuu kahdesta pallonpuoliskosta. Kokoonpano on hyvin yksinkertaista - yhdellä napsautuksella voit yhdistää pallonpuoliskot, jotka sopivat toisiinsa ja muodostavat siten pallon kokonaisuuden. Kehittyneiden lehtien ansiosta laatikkopallomme on erittäin realistinen. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista, jossa on UV-suoja , minkä ansiosta se pysyy raikkaana vihreänä pitkään, jopa ulkona käytettäessä. Lehdet ovat erittäin joustavia ja oikeassa muodossa. Nämä laatikot sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Sijainti

Koristeellinen keinotekoinen laatikkopallo ulko- tai sisäpuolen kaunistamiseksi on ympärivuotinen koriste, jonka voit laittaa kukkaruukkuun, asettaa lattialle erikseen tai yksinkertaisesti ripustaa sen. Se voidaan myös sisustaa kausiluonteisesti. Ikivihreiden keinotekoisten lehtien ansiosta puutarhasi tai parveke näyttää erittäin luonnolliselta. Upea, huomaamaton sisustus, joka ei saisi puuttua modernista sisä- tai ulkotiloista. Se koristaa kauniisti puutarhaterassit, portaat, parvekkeet ja kotiovet.

Yhdistelmät

Se on ihanteellinen elävän puksipuun korvaaja, sopii löysälle munimiselle, kukkaruukulle asettamiselle tai ripustamiselle. Se erottuu erittäin hienosti yhdessä muiden keinotekoisten pallojen kanssa, kuten Gradenia punainen.

Parametrit

Tuotekoodi 30011
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!