Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen teepallo 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
73 €
Vain tänään
43,90 € DPH: n kanssa
35,40 € ilman arvonlisäveroa
22 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Teepallomme halkaisija on 45 cm . Se koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, jotka voit helposti yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Sillä on erittäin tiheä vaikutelma lehtien hienostuneen täplikkään värin ansiosta, joka muuttuu sujuvasti tummanvihreästä vaaleanvihreäksi. Tämä keinotekoinen pallo on valmistettu muovista, jossa on UV -suoja .

Sijainti

Voit myös koristella nämä pallot valolla ja luoda todella viehättävän ilmapiirin kotiisi tai puutarhaan. Keinotekoinen pallo Tea on valmistettu korkealaatuisesta muovista, minkä vuoksi se on todella kestävä ja säänkestävä. UV -suojan ansiosta voit sijoittaa sen myös ulos .

Yhdistelmät

Keinotekoinen palloteemme koristaa tyylikkäästi terassin tai parvekkeen itsenäisenä koristeena tai yhdessä muiden kukkien ja kasvien kanssa luo miellyttävän ilmapiirin odottaessasi. Voit sijoittaa pallot kukkaruukkuihin tai ripustaa ne ketjulla luodaksesi mukavan ja samalla erittäin tarkoituksenmukaisen osion tilaan.

Parametrit

Tuotekoodi 30014
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!