Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen pallo Jade Leaf 45 cm

Keskiverto
Alennus
3 %
Alun perin
68 €
Vain tänään
65,90 € DPH: n kanssa
53,15 € ilman arvonlisäveroa
21 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Jade Leaf -keinotekoisen pallon halkaisija on 45 cm . Siinä on UV -suoja . Tuoreet vihreät lehdet, jotka antavat erittäin tiheän vaikutelman, on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Pallo koostuu kahdesta pallonpuoliskosta. Kokoonpano on hyvin yksinkertaista - napsauttamalla yhdistät kaksi pallonpuoliskoa, jotka sopivat toisiinsa ja muodostavat siten yhden kokonaisuuden.

Sijainti

Jade Leaf -koristeellinen keinotekoinen pallo on loistava sisustus sisustukseen , mutta UV -suojan ansiosta se soveltuu myös ulkokäyttöön . Se voidaan sijoittaa kukkapenkeihin tai ripustaa ripustusketjulla, vain asettaa maahan tai sopivan kokoiseen kukkaruukkuun, esimerkiksi talosi sisäänkäynnin eteen. Joskus on yllättävää, kuinka paljon koristekasvit voivat muuttaa yleistä ulkoasua, oli se sitten sisällä tai ulkona.

Yhdistelmät

Ihmisille, jotka haluavat jotain ylimääräistä, on mahdollista laittaa hehkulamppu pallon sisään, mikä luo salaperäisen, jopa romanttisen ilmapiirin. Jade Leaf -pallo voidaan myös yhdistää erittäin hyvin keinotekoiseen suojaan tai keinotekoisista kasveista valmistettuun keinotekoiseen viherseinään.

Parametrit

Tuotekoodi 30023
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!