Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Gradenia keinotekoinen pallo valkoinen 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
83 €
Vain tänään
49,90 € DPH: n kanssa
40,24 € ilman arvonlisäveroa
22 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Gardenia -keinotekoisen pallomme halkaisija on 45 cm . Se sisältää kauniita valkoisia kukkia ja hyvin käsiteltyjä vihreitä lehtiä, joita ei voi erottaa elävistä. Pallomme koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, jotka taittuvat yhteen muodostaen yhden kokonaisuuden. Pallossa on myös UV -suoja , joten se sopii käytettäväksi ulkona .

Sijainti

Keinotekoinen pallomme Gradenia valkoinen sopii sisätiloihin, mutta UV -suojan ansiosta se voidaan sijoittaa myös ulos. Ihanteellinen kukkaruukkuihin tai ripustettavaksi ketjulla. Se on sopiva lisä hotelliin, terassille tai parvekkeelle. Se täyttää hyvin avoimet huoneet. Se sopii myös puutarhaan ja voit täydentää sitä esimerkiksi koristehakeilla tai koristekivillä, joita löydät myös tarjouksestamme.

Yhdistelmät

Voit myös yhdistää keinotekoisen valkoisen Gardenia -pallon muihin keinotekoisiin palloihin, kuten Boxwoodiin, Krušpániin tai Teepalloon. Voit myös yhdistää sen kauniisti puutarhan elävien kasvien kanssa. Tähän palloon sopivat korkeat kiiltävät tummat mutta myös vaaleat kukkaruukut. Tämä luo ihanan ylellisen sisustuksen, jonka voit sijoittaa mihin tahansa.

Parametrit

Tuotekoodi 30041
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!