Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen pallo Rose 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
75 €
Vain tänään
44,90 € DPH: n kanssa
36,21 € ilman arvonlisäveroa
47 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Keinotekoisen pallomme Rose on halkaisijaltaan 45 cm . Se koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, jotka sopivat yhteen muodostaen yhden kokonaisuuden. Siinä on tummanvihreät muovilehdet, jotka on vuorattu viininpunaisella, mikä viimeistelee sen ainutlaatuisen ulkonäön.

Sijainti

Ruusupallo sopii sisätiloihin ja UV -suojan ansiosta ulkonäkösi kaunistaa ja tekee sinusta kodikkaan. Pallon muotoinen ruusu sopii kukkaruukkuun sijoittamiseen, pallo on mahdollista sijoittaa erikseen maahan tai ripustaa sisätiloihin. Haluatko parantaa puutarhan ulkoasua? Keinotekoinen pallomme Rose on ihanteellinen ratkaisu, se täyttää tyhjät tilat ja talojen sisäänkäynnit. Sen etuna on, että voit koristella sen kausiluonteisesti. Rose -koristepallo on erittäin helppohoitoinen.

Yhdistelmät

Keinotekoinen pallomme Rose, jossa on yhdistetty valkoinen sora ja oikea kukkaruukku, luovat erottamattoman viihtyisyyden ja suuren vaikutelman. Puun ja muiden luonnonmateriaalien yhdistelmät sopivat siihen erityisen hyvin, jolloin yrityksen koristelu erottuu vielä enemmän.

Parametrit

Tuotekoodi 30038
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!