Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen pallo Gypsophila valkoinen 45 cm

Keskiverto
Alennus
4 %
Alun perin
59 €
Vain tänään
56,90 € DPH: n kanssa
45,89 € ilman arvonlisäveroa
45 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Gypsophila valkoisen keinotekoisen pallon halkaisija on 45 cm . Siinä on UV -suoja . Sitä täydentävät valkoiset kukat ja hyvin käsitellyt, tiheästi istutetut vihreät lehdet, joita ei voi erottaa elävistä. Pallomme koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, jotka pinotaan yhteen.

Sijainti

Tämä Gypsophila -pallo voidaan sijoittaa sisätiloihin ja UV -suojan ansiosta myös ulkona . Tämän seurauksena se herättää kauniisti paitsi työhuoneen tai avoimen olohuoneen, myös esimerkiksi puutarhan kivipuutarhan. Koska Gypsophilaa käytetään usein hääkimpuissa, suosittelemme sen sisällyttämistä häiden sisustukseen ulko- tai sisätiloissa.

Yhdistelmät

Gypsophila valkoinen täydentää hienosti erilaisia puutarhapuita, kuten Zimostraz tai Krušpán. Jos haluat lisätä pallomme keinotekoisen puun, suosittelemme esimerkiksi Visteriaa. Jos päätät sijoittaa tämän pallon sisätiloihin, tarjouksemme URBI SQUARE MATT -kukkaruukku on ihanteellinen valinta. Sitä on saatavana eri väreissä. Voit täydentää tätä yhdistelmää marmorisella soralla tai puuhakeella, joita löydät myös tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 30032
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!