Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Krušpán keinotekoinen pallo 45 cm

Keskiverto
Alennus
40 %
Alun perin
68 €
Vain tänään
40,90 € DPH: n kanssa
32,98 € ilman arvonlisäveroa
62 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Kauniin keinotekoisen pallomme Krušpán halkaisija on 45 cm . Sisustus koostuu kahdesta pallonpuoliskosta, jotka on yhdistettävä toisiinsa. Sen valmistuksessa käytettiin UV -suojattua muovia , joten sitä voidaan käyttää myös ulkona . Lehdet antavat erittäin luonnollisen vaikutelman ja ovat kauniin luonnollisen vihreitä.

Sijainti

Eteisen tulisi olla edustava paikka, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä miellyttävä vaikutelma vierailusta, jos tila sallii Krušpán -keinotekoisen pallon sijoittamisen korkeaan kukkaruukkuun tai anna sen roikkua katosta. Siitä tulee täydellinen elementti, jota kukaan ei unohda. Se sopii erinomaisesti terasseille, viherhuoneille, kivipuutarhoille ulkona, mutta myös suojauksille.

Yhdistelmät

Voit myös sisustaa keinotekoisen Krušpánin pallon muotoiseksi kevyellä ketjulla, jotta sisustuksestasi tulee erityinen. Sarja koristeellisia palloja auringonvaloketjuilla kaunistaa kotiasi tai parantaa puutarhaasi. Voit myös täydentää sitä pienillä valkoisilla kukilla, jotka voidaan helposti levittää tiheään kruunuun, joten luomme kauniin koristeen.

Parametrit

Tuotekoodi 30017
Keskiverto 45 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!