Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Agave burgundi 20 cm

Alennus
25 %
Alun perin
3,20 €
Vain tänään
2,39 € DPH: n kanssa
1,93 € ilman arvonlisäveroa
676 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Agave kuuluu suureen mehikasvien sukuun, joka kuuluu parsaperheeseen ( Asparagaceae ) ja joka kuului aiemmin erilliseen agave -perheeseen. Agave -kasveilla on suuri rasvaisten lehtien ruusuke, jossa on piikikäs reuna, mikä voi luoda riittävät vesivarat kiinteisiin lehtiin. Agave on erittäin suosittu pakkasenkestävä sisä- ja ulkokasvi, se on yksi "kestävistä" kasveista, jotka tarvitsevat paljon aurinkoa. Kasvilla on pieni vankka runko, jota on vaikea tunnistaa lehtien alta, ja lehdet näyttävät siltä, kuin ne olisivat kasvaneet suoraan juurista. Kasvi kasvaa hitaasti, kukkii vain kerran elämässä ja kuolee sitten.

Esiintyminen

Se tulee alun perin lämpimistä maista - Meksikosta, Amerikasta. Se tuotiin Eurooppaan Amerikan löytämisen jälkeen, ja sitä kasvatetaan eksoottisena koristekasvina Välimerellä ja Etelä -Venäjällä - Krimillä ja Kaukasian Mustanmeren rannikolla. Agaveja kasvaa luonnollisesti pääasiassa Meksikossa, mutta niitä löytyy myös Etelä- ja Länsi -Yhdysvalloista sekä Keski- ja Etelä -Amerikasta. He ovat kuitenkin asettuneet myös muualle maailmaan, jossa on vastaava ilmasto, esim. Välimerellä.

Parametrit

Agave -mehikasvumme korkeus varsi mukaan lukien on 20 cm . Tämä keinotekoinen kasvi toimitetaan ilman kukkaruukkua, siinä on uritettu kara, joten sitä on helppo levittää kauniisiin asetelmiin ja koristeisiin. Sen varsi on keinotekoinen vihreä, ja siinä on lehtiä, jotka on valmistettu vihreästä viininpunaiseen polyuretaaniin. Tämä keinotekoinen kukka on suunniteltu sisätiloihin. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen.

Sijainti

Tämä vihreä keinotekoinen kasvi on kaunis lisäys mehevään järjestelyyn. Tämä mehevä houkuttelee etenkin moderneissa huoneistoissa, joissa on vaaleat huonekalut - ikkunalaudalla , kaapissa , hyllyllä tai matalalla pöydällä. Keinotekoinen kasvi välittää välittömästi trooppisen ympäristön kotiisi. Agavea käytetään usein myös uima -altaiden ja kylpylöiden täydentämiseen. Sinun tarvitsee vain laittaa kaksi tai kolme erilaista Agave -lajiketta yksinkertaiseen, leveään ja matalaan ruukkuun houkuttelevan järjestelyn luomiseksi.

Yhdistelmät

Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä.

Suosittelemme yhdistämään eri meheviä vaihtoehtoja runsaasta tarjonnastamme. Jopa melkein huomaamaton Agave voi muuttua kauniiksi kumppaniksi. Sinun tarvitsee vain valita sopiva kuppi ja sijoittaa muutama tyypillinen koriste lehtien väliin, kuten koristeelliset kivet tai kiteet. Tai suosittelemme asettamaan sen koristeelliseen kukkaruukkuun, josta löydät suuren valikoiman myös verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20155
Korkeus 20 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 13 cm
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 1.5 cm
Lehden pituus 10 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, viininpunainen
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!