Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lootus mehevä 17 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
482 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Lootuksen kaltainen on todellisten kaksisirkkaisten kasvien proteiinia muodostavan perheen perhe. Sisältää yhden lotus -suvun. Lootuksille tyypillinen elinympäristö on pysähtyneet ja hitaasti virtaavat matalat trooppisten ja subtrooppisten vesien alueet. Lootus on monivuotinen, juurtunut pohjaan kasvi kuusen alla. Lehdet ovat vuorottelevia, kasvavat maasta, sisältävät uutteita, sulautuvat veden pinnalle tai ulottuvat vedestä, tuuletusaukot ovat vain terän yläpuolella. Varsi on ilman toissijaista karhennusta. Kauden lopussa maanalaisen huipulle muodostuu mukuloisia säilytyselimiä. Lehtien varret ovat pitkiä ja kasvavat kilven terän keskellä. Suonet ovat palmate. Kukat ovat yksinäisiä, suuria, biseksuaaleja, kainaloisia, ulkonevat pinnan yläpuolelle pitkille varret. Niitä kylpevät pääasiassa kovakuoriaiset. Lootusta pidetään myös onnen kukana. Se symboloi energiaa onnellisille jälkeläisille, kasvavalle ja vauraalle perheelle ja avioliitolle.

Esiintyminen

Alkuperä - Amerikka ja Meksiko. Se on sopeutunut elämään äärimmäisissä olosuhteissa, jotka vallitsevat Etelä -Amerikan aroilla, mistä se tulee. Mehikasveilla on yksi erityispiirteensä: kovan kuivuuden aikana kaikki maanpäälliset osat katoavat ja kosteuden ilmaantuessa ne toipuvat välittömästi. Tällä laitoksella on erittäin alhaiset vaatimukset, se voidaan jättää ilman hoitoa useita viikkoja. Sen suurimmat viholliset ovat ylimääräinen vesi ja matala lämpötila. Lootuksen sukellusveneissä valmistetaan Kiinassa ja Intiassa helposti sulavia ruokia. Niistä valmistetuista jauhoista käytetään leipää.

Parametrit

Lotus -mehikasvimme on 17 cm korkea . Se sisältää yhden keinotekoisen varren, josta vedetään vaaleanpunaisia lehtiä korkealaatuisesta PU-materiaalista. Tulee ilman kukkaruukkua. Kasvissa on kuitenkin uritettu varsi, joten sitä on helppo levittää kauniisiin asetelmiin tai erilaisiin koristeisiin.

Sijainti

Keinotekoinen Lotus on suunniteltu sisätiloihin. Sanotaan, että jos asetat lootuskukan olohuoneeseen, perhealueelle tai toimistoon, se houkuttelee vaurauden ja onnellisten sattumusten energiaa. Voit sijoittaa lootuksen olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, jossa se harmonisoi perheympäristön, rauhoittaa mielen ja parantaa kotitalouksien välisiä suhteita. Jos asetat kristallilootekukan olohuoneeseen ikkunan viereen, se kaappaa auringon säteet ja tuo onnen energiaa taloon ja poistaa negatiiviset energiat. Jos haluat, että kotona on pieni yleinen puhtauden ja valaistumisen symboli, mutta elävä kasvi ei toimi sinulle, keinotekoinen Lotus on oikea sinulle.

Yhdistelmät

Suosittelemme, että yhdistät lootuksen eri värivaihtoehtoihin lootuskukkia, mehikasveja tai muita koristekasveja tarjouksestamme. Se riippuu vain mielikuvituksestasi ja mieltymyksistäsi. Lootus koristaa kauniisti pöydän tai ikkunalaudan. Oikean kukkaruukun valinta tekee ihmeitä. Suosittelemme, että valitset erottuvampia kukkaruukkuja tai kuvioituja kukkaruukkuja, jotka muodostavat täydellisen vuorovaikutuksen mehikasvien kanssa. Koristekivet, joihin mehevä laitat, sopivat erittäin hyvin täytemateriaaliksi. Löydät ne myös tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20172
Korkeus 17 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 16 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 2.5 cm
Lehden pituus 8 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri Punainen, vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!