Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen aloe -kasvi 45 cm

Alennus
40 %
Alun perin
50 €
Vain tänään
29,90 € DPH: n kanssa
24,11 € ilman arvonlisäveroa
120 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se on vaatimaton kasvi. Siinä on paksut lehdet, ohuet reunat. Se muistuttaa kaktusta, mutta on lisko -perheen jäsen. Aikuisilla kasveilla on keskimäärin noin 15 lehteä ja ne ovat kooltaan 0,5-2 m. Tämän kasvin elävä veri on lehtien sisällä oleva geeli, joka sisältää runsaasti ravinteita ja kosteutta. Kirjallisuudessa on noin 200 aloe -lajia.

Esiintyminen

Aloe on mehukas kasvi asfodeliperheestä, joka kasvaa subtrooppisilla ja trooppisilla alueilla. Sitä käytetään pääasiassa terveydenhuollossa, kosmetiikassa, mutta myös tavallisessa asunnon sisustuksessa. Useimmilla lajeilla on ruusuke suuria, paksuja ja meheviä lehtiä. Kukat ovat putkimaisia, usein keltaisia, oransseja, vaaleanpunaisia tai punaisia. Ne kasvavat lehtiruusukkeen keskeltä, ovat haarautuneet yläosasta ja niillä on paljas varsi. Ne eroavat lehtien väristä, ne voivat olla raidallisia tai pilkkuja. Jotkut Etelä -Afrikasta kotoisin olevat aloeet ovat haarautuneita. Se on suosittu yrtti kotilääketieteessä.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Aloe on 45 cm korkea. Varsi on muovia, harmaa. Lehdet ovat paksuja, teräviä, haalistuneet vihreästä harmaaseen eri sävyissä. Levyn materiaali on PU. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen. Aloe sisältää urakaran , jota käytetään kasvin kiinnittämiseen esimerkiksi ruukkuun tai muuhun valittuun järjestelyyn.

Sijainti

Aloe -keinotekoinen kasvi, sen ulkonäkö ja koko on erittäin helppo sijoittaa mihin tahansa sisustukseen . Ne kaunistivat kylpyhuoneesi , keittiön , makuuhuoneen tai toimiston . Tämä kasvi on minimalistinen, joten sen sijainti ei koskaan häiritse. Kukkaruukku, jossa on erottuva väri tai kuvio, joka sopii täydellisesti sisustukseesi ja voi erottua kauniisti Aloe -valmisteesta. Sivustoltamme löydät myös useita sopivia kukkaruukkuja.

Yhdistelmät

Suosittelemme aloen yhdistämistä eri tyyppisiin mehikasveihin. Tällaisella yhdistelmällä muista käpertyä ja tehdä kodistasi tai työympäristöstäsi miellyttävämpi. Sen viehätys näkyy, jos asetat sen läpikuultavaan koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka täytät murskatulla graniitilla. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme. Se erottuu erillisenä kasvina, mutta myös silloin, kun se on osa koristeita yhdessä muiden lajien kanssa, Aloen kanssa et yksinkertaisesti voi "astua" sen viereen.

Parametrit

Tuotekoodi 20164
Korkeus 45 cm
Väri vihreä
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 18 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 5 cm
Lehden pituus 30 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 5 cm
UV -suoja ei
Karan pituus 7.5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!