Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Ananaslehtiä 20 cm

Alennus
40 %
Alun perin
2,50 €
Vain tänään
1,49 € DPH: n kanssa
1,20 € ilman arvonlisäveroa
914 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ananas kasvaa kuin pieni pensas; pölyttämättömän kasvin yksittäiset kukat muodostavat useita hedelmiä. Se kasvaa 1,0–1,5 metrin korkeuteen, vaikka joskus se voi olla korkeampi. Ensi silmäyksellä kasvilla on lyhyt pullistuva varsi, jossa on kovia vahamaisia lehtiä. Se tuottaa yleensä jopa 200 kukkaa muodostaessaan hedelmää, vaikka jotkut suurhedelmäiset lajikkeet voivat ylittää tämän. Kukinnan jälkeen kukkien yksittäiset hedelmät sulautuvat yhteen ja muodostavat enemmän hedelmiä. Ensi silmäyksellä kasvilla on lyhyt pullistuva varsi, jossa on kovia vahamaisia lehtiä.

Esiintyminen

Ananas on kotoisin Etelä -Amerikasta, missä sitä on kasvatettu vuosisatojen ajan. Ananaksen tuominen Eurooppaan 1600 -luvulla teki siitä tärkeän ylellisyyden kulttuurikuvakkeen. 1900 -luvulta lähtien ananasta on kasvatettu kaupallisesti kasvihuoneissa ja monilla trooppisilla istutuksilla. Se on kolmanneksi tärkein trooppinen hedelmä maailman tuotannossa. 1900 -luvulla Havaiji oli hallitseva ananaksen tuottaja erityisesti Yhdysvalloissa; vuoteen 2016 mennessä Costa Rican, Brasilian ja Filippiinien osuus oli kuitenkin lähes kolmannes Ananaksen maailmantuotannosta.

Parametrit

Keinotekoiset ananaslehtemme, ananaksen kruunu on vihreä ja korkeus 20 cm . Sen lehdet ovat miellyttävän tuntuisia, koska ne on valmistettu PU: sta, lyhyet piikit lopussa. Varsi on muovia. Toimitetaan ilman kukkaruukkua , suosittelemme luonnonkivien täyttämistä. Voit myös valita koristekukkaruukun sekä koristekivet verkkosivuiltamme.

Sijainti

Ananaslehdet ovat mukava lisä kaikkiin kodin huoneisiin, mutta ne voidaan sijoittaa myös ulkopaikoille, jotka on suojattu huonolta säältä. Voit järjestää tämän kasvin roikkuvassa ruukussa , mutta se sopii myös mille tahansa hyllylle , kynnyslevylle , sohvapöydälle ja auttaa siten luomaan kodikkaan tilan missä tahansa.

Yhdistelmä

Näiden ananaslehtien ulkoasu on moderni lähes mihin tahansa tyyliin. Haluatko sijoittaa useita lehtiä vierekkäin - niin se voi helposti muistuttaa viidakkoa. Voit luoda tällaisen koostumuksen yhdistämällä tarjouksestamme ananas, Areca Palm , Boston Fern keinotekoisia varret.

Parametrit

Tuotekoodi 20146
Korkeus 20 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 9 cm
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 2 cm
Lehden pituus 7 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!