Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Agave vihreä punainen 20 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,30 €
Vain tänään
1,99 € DPH: n kanssa
1,60 € ilman arvonlisäveroa
626 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Agavet kuuluvat suureen mehikasvien sukuun, joka kuuluu parsaperheeseen ( Asparagaceae ), joka kuului aiemmin erilliseen agave -perheeseen. Suurin osa lajeista tulee Meksikosta, mutta niitä löytyy myös Yhdysvalloista, muista Keski- ja Etelä -Amerikan maista. Agave -kasveilla on suuri rohkeiden lehtien ruusuke, jossa on piikikäs reuna. Kasvilla on pieni vankka runko, jota on vaikea tunnistaa lehtien alta, ja lehdet näyttävät siltä, kuin ne olisivat kasvaneet suoraan juurista. Kasvi kasvaa hitaasti, kukkii vain kerran elämässä ja kuolee sitten. Ruusun keskeltä kasvaa korkea kukan varsi ja hedelmien kypsymisen jälkeen siemenillä kasvi kuolee. On yli 250 Agave -lajia, joilla on erilaisia käyttötarkoituksia. Kuitujen valmistukseen käytetään useita tyyppejä ja toisia agaavisiirapin valmistukseen.

Esiintyminen

Lukuun ottamatta kotimaansa Amerikan mantereella, jossa se kasvaa pääasiassa Meksikossa, Agava on levinnyt kaikkialle maailmaan. Nykyään tämä mielenkiintoinen kasvi löytyy koko Välimereltä, erityisesti Agave Americana -lajista.

Parametrit

Meidän Agave on 20 cm korkea. Siinä on vihreä varsi, josta alkaa lyhyt ruskea muovista valmistettu runko. Varressa on myös vihreitä lehtiä, viimeistelty punaisella piikillä. Tämän varren ansiosta agaveemme voidaan sijoittaa erittäin hyvin kukkaruukkuun joko yksin tai toiselle kasville. Tämä kasvi toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua.

Sijainti

Se on suunniteltu sisätiloihin , sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Kokonsa, se sopii saattaa se sohvapöytä tai lipasto, niin että se on selvästi näkyvään paikkaan. Se täydentää täydellisesti sisustustasi ja antaa sille ilmavan skandinaavisen ilmeen.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään agaven muiden kasvien kanssa, joiden luonnollinen ympäristö on autiomaassa tai paikoissa, joissa ilmasto on kuiva, kuten. Eri Cactuses, Dracens tai Yuccas. Se näyttää myös miellyttävältä yksinään, koska sen kauniit kaksiväriset lehdet ovat jo kaunis koriste itsessään. Ei ole sattumaa, että Agave on yksi kaikkien aikojen suosituimmista mehikasveista. Meidän Agave täydentää hyvin terrakotta-värisiä kukkaruukkuja. Sitä voi myös täydentää kauniisti vaalealla koristeellisella soralla, joka täydentää tämän kauniin mehevän. Kukkaruukkujen lisäksi löydät myös koristeellista soraa verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20157
Korkeus 20 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 1 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, viininpunainen
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!