Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen mehevä lootuksenvihreä 12 cm

Alennus
25 %
Alun perin
2,80 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
626 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Mehevä on kasvi, jonka varret, lehdet tai maanalaiset ruumiinosat ovat sopeutuneet elämään kuivassa ympäristössä, mikä on myös kaikkien mehikasvien yhteinen piirre. Ohdakkeet vähentävät kosteuden menetystä ja mukulaiset juuret pitävät vettä. Lehtien koko ja muoto riippuvat veden määrästä. Kun vettä on riittävästi, lehdet turpoavat, karkeat ja mehevät, mutta kutistuvat tai putoavat kuivina. Jokaisella mehevällä kasvilla on kyky pitää vettä tai ravinteita kehossa olevien erityisten soluryhmien vuoksi. Tällaiset kannat pitävät kasvin hengissä myös pitkien kuivuuden aikana. Tämä ajanjakso voi kestää viikkoja, kuukausia, mutta myös vuosia.

Esiintyminen

Mehikasveja löytyy kaikkialta maailmasta Etelämanterta lukuun ottamatta, merenpinnasta jopa 5000 metriin merenpinnan yläpuolella. Niiden jakautuminen on kuitenkin epätasaista. He pitävät parempana subtrooppisen alueen puoliaavikoita, erityisesti Etelä-Afrikkaa, Madagaskaria ja Pohjois-Amerikkaa. Toisaalta ne ohittavat aavikot, tiheät metsät ja lauhkean vyöhykkeen metsätön alue, jossa on ankarat talvet.

Parametrit

Keinotekoinen mehevä lootuksemme on vihreä ja sen korkeus on 12 cm . Sen lehdet ovat miellyttävän tuntuisia, koska ne on valmistettu PU: sta, lopussa niissä on lyhyet piikit, pehmeästi viininpunainen. Varsi on väriltään vihreä muovista. Toimitetaan ilman kukkaruukkua, suosittelemme täytettä luonnonkivistä. Voit myös valita koristekukkaruukun sekä koristekivet verkkosivuiltamme.

Sijainti

Mehevä Lotus Green on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii täydentämään kotia tai toimistoa ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se herättää huomiota silmiinpistävillä väreillä ja mielenkiintoisilla muodoilla, ryhmittelemällä voit saada mielikuvituksellisia live -järjestelyjä. Näiden kasvien suuri etu on, että ne eivät vie paljon tilaa, ne sopivat myös pienemmälle ikkunalaudalle ja tilaa niille löytyy hyvin pienestä huoneistosta.

Yhdistelmät

Mehevä Vihreä lootus ja muut mehikasvit yleensä osaavat elvyttää tilaa kauniisti pienestä kasvustaan huolimatta. Se on tällä hetkellä erittäin suosittu ja moderni kasvilaji, joka täydentää hienosti skandinaavista elämäntapaa. On hienoa sisällyttää tämä mehikasvi vapaasti seisovaksi koristeeksi, mutta se voi myös luoda erittäin mukavan suunnittelun yhdessä muiden mehikasvien kanssa, olipa kyseessä sitten toinen tyyppi tai väri. . Luonnollisemman vaikutuksen saavuttamiseksi yhdistä mehikasveja koristekiviin, jotka asetat haluamaasi koristeelliseen kukkaruukkuun. Mehikasveista kertovat hyvin kukkaruukut, joissa on kuvio ja jopa hyvin erottuva.

Parametrit

Tuotekoodi 20166
Korkeus 16 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 14 cm
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 2 cm
Lehden pituus 6 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 5.5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!