Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Echeveria keinotekoinen mehevä 21 cm

Alennus
40 %
Alun perin
6,30 €
Vain tänään
3,79 € DPH: n kanssa
3,06 € ilman arvonlisäveroa
244 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Graptopetalum paraguayense on monivuotinen, vaatimaton mehevä kasvi. Luo ruusuja mehevistä lehdistä. Kasvilla on erityinen väri, jota voitaisiin kuvata lempeäksi pistaasiksi, jonka keskellä on hienovarainen lohen vihje. Karkeat lehdet sitovat vettä, joten Graptopetalum kestää helposti pidempään ilman kastelua. Kasvi kasvaa ruusun keskeltä, sen alemmat lehdet kuivuvat tai putoavat. Tämä tarkoittaa, että vanhemmilla kasveilla on jo pitkät, karkeat, paljaat tai harvalehtiset varret, jotka usein kiertyvät ruusujen painon alle päistä. On suositeltavaa nuorentaa kasvi säännöllisesti, jotta se näyttää hyvältä. Mehikasvit ovat erittäin jaloja kasveja, jotka eivät ole vain kauniita ja erilaisia muodoltaan, väriltään tai kooltaan, vaan joita on myös helppo hoitaa. Voit kasvattaa näitä kauneuksia sekä ulkona että sisällä.

Esiintyminen

Echeveries ovat monivuotisia yrttejä, jotka ovat kotoisin Yhdysvaltojen lounaisosien, Meksikon, Keski-Amerikan ja Pohjois-Etelä-Amerikan kuivilta, puolikuivilta ja lauhkeilta alueilta. Ne ovat yleensä Acaules, eli niillä ei ole varsia tai runkoa, mutta jotkut lajit nousevat hieman maasta. Lehdet ovat litteitä ja meheviä ja muodostavat ruusuja. Ne ovat vihreitä, ruskeita, punertavia, metallisia ... kaikki riippuu lajista ja lajikkeesta.

Parametrit

Keinotekoinen mehevä Echeveria on 21 cm korkea. Siinä on vaaleanvihreä muovinen varsi. Lihaisista lehdistä valmistetut ruusukkeet on valmistettu polyuretaanista, ne ovat väriltään pehmeitä pistaasipähkinöitä ja niiden keskellä on ripaus pehmeää lohta. Kukkaruukku ei kuulu pakettiin. Echeveria sopii sisätiloihin .

Sijainti

Kauneuskeinotekoinen Echeveria, jossa on tiheitä meheviä lehtiä, on miellyttävä trooppinen koristelu pöydällesi , ikkunalaudallesi tai hyllylle . Se houkuttelee ainutlaatuisella ulkonäöltään. Se soveltuu erilaisiin koristeellisiin sammalmaalauksiin, lasimaljakoihin, asetelmiin tai seppeleiden koristeluun. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan.

Yhdistelmä

Suosittelemme Echeveriaa sisätiloihin , mutta myös suojattuun ulkoasuun. Miellyttävä pistaasi väri, ripaus lohen keskellä, on hyvin kauniisti korostettu läpikuultava koriste kukkaruukku yhdessä Fitonia, tai valkoinen Laventeli tai erityyppisillä mehiruusukkeet meidän tarjous. Voit täydentää koristeellisen kukkaruukun pinnan valkoisella soralla tarjouksestamme. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20159
Korkeus 21 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 3.5 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, vaaleanpunainen
UV -suoja ei
Karan pituus 13 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!