Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Agave keinotekoinen kasvi 16 cm

Alennus
41 %
Alun perin
2,70 €
Vain tänään
1,59 € DPH: n kanssa
1,28 € ilman arvonlisäveroa
770 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Agave -kasveilla on suuri rohkeiden lehtien ruusuke, jossa on piikikäs reuna, joka yleensä päättyy toiseen piikkiin. Vankka varsi on yleensä lyhyt, joten lehdet näyttävät siltä, kuin ne olisivat kasvaneet suoraan juurista. Agavet ovat läheisesti sukua liljoille eivätkä kuulu kaktuksiin.

Esiintyminen

Agaveja kasvaa luonnollisesti pääasiassa Meksikossa, mutta niitä löytyy myös Etelä -Yhdysvalloista tai Keski- ja Etelä -Amerikasta. Niitä kasvatetaan kuitenkin myös paikoissa, joissa on sopiva ilmasto, esim. Välimerellä.

Parametrit

Keinotekoinen Agave -kasvi on 16 cm korkea. Siinä on vihreä varsi, joka on viimeistelty ruskealla muovimateriaalilla. Varressa on leveät vihreät lehdet, joiden päällä on piikki. Tämä kasvi toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua. Se sisältää lävistyskaran , jolla voit helposti kiinnittää kasvin valitsemallesi kukkaruukulle.

Sijainti

Se on suunniteltu sisätiloihin , sopii täydentämään olohuonetta, työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saa tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Kokonsa, se sopii saattaa se sohvapöytä tai lipasto, niin että se on selvästi näkyvään paikkaan. Se täydentää täydellisesti sisustustasi ja antaa sille ilmavan skandinaavisen ilmeen.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään agaven muiden kasvien kanssa, joiden luonnollinen ympäristö on autiomaassa tai paikoissa, joissa ilmasto on kuiva, kuten. erilaisia kaktuksia, Dracaena tai Yucca. Se näyttää myös miellyttävältä yksinään, koska sen kauniit lehdet ovat kaunis koriste itsessään. Ei ole sattumaa, että Agave on yksi kaikkien aikojen suosituimmista mehikasveista .


Parametrit

Tuotekoodi 20148
Korkeus 17 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 7 cm
Lehden leveys 2 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, vaaleanpunainen
UV -suoja ei
Karan pituus 9 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!