Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kaktus 52 cm

Alennus
13 %
Alun perin
47 €
Vain tänään
40,90 € DPH: n kanssa
32,98 € ilman arvonlisäveroa
259 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kaktukset on kukkivien kaksisirkkaisten kasvien perhe. Kaktukset ovat kasveja, jotka ovat sopeutuneet pitkiin kuivuuteen autiomaassa. Ne ovat meheviä kasveja - kun heillä on pääsy vettä, ne varastoivat sitä kehon nojautuviin osiin, jotka yleensä pienentyvät varteen. Niiden neulat ovat muuttuneita lehtiä, jotka ovat vähentyneet veden säästämisen vuoksi. Niiden kukat voivat olla kooltaan 1 cm - 30 cm, ja ne ovat yleensä punaisia, keltaisia, oransseja tai violetteja. Ne eivät ole vaativia kasvulle, ne ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä, mutta ennen kaikkea ne voivat lumoaa epätavallisella kauneudellaan. Monet kaktukset kukkivat kauniisti kevään ja kesän aikana, mutta useimmat niistä kasvatetaan poikkeuksellisen mehevien varsiensa ja piikkojensa vuoksi.

Esiintyminen

Vaikka nykyään tunnetaan monia lajeja, niillä kaikilla on yhteinen alkuperä Amerikassa. Uskotaan, että he aloittivat matkansa 80 miljoonaa vuotta sitten, ja tuolloin tämä osa maailmaa näyttäisi neitsytmetsältä. Ilmaston piti olla lämmin, pakkasetön ja kostea ja suotuisat olosuhteet saivat olla lehtiä. Sateiden vähentyessä ne kehittyivät. Lehdet muuttuivat piikkeiksi ja hengityksen tehtävä putosi varteen tai lihaiseen vartaloon, jonka klorofylli muuttui vihreäksi. Todellisissa aavikoissa, kuten Saharassa, tavataan vain muutamia kaktuslajeja, mutta puoliaavikkoluonteisilla alueilla kaktuksia esiintyy valtavasti. Tällaisia alueita löytyy Etelä-Afrikasta, Madagaskarista, Meksikosta tai Etelä-Amerikasta. Euroopassa ja Aasiassa on kaktusköyhempi, mutta tuontikaktukset ovat levinneet Välimeren maihin.

Parametrit

Keinotekoinen kaktusmme on 53 cm korkea kukkaruukku mukaan lukien. Se koostuu 5 kauniista vihreästä varresta, jotka on valmistettu PU-materiaalista ja joita ei voi erottaa alkuperäisestä. Se toimitetaan 13 cm korkeassa ja halkaisijaltaan 14 cm:ssä palst-ruukussa. Se on suunniteltu sisätiloihin.

Sijainti

Artificial Cactus on tarkoitettu sopivaksi lisäksi olohuoneeseen tai työhuoneeseen. Tee koristeita kaktuksilla. Aseta se ikkunalaudalle, hyllylle, ruokapöydälle tai jopa työpöydälle. Se erottuu kauniisti tietokoneen vieressä ja antaa työpöydällesi hieman raikasta ilmettä. Koska Cactus on tällä hetkellä hyvin moderni, sitä käyttävät myös arkkitehdit täydentämään tilaa. Kauniiden varsien yksityiskohtainen uudelleentyöstö tyypilliseen muotoon ja kohokuviointiin vangitsee katseet kaikkialla, minne asetat kaktuksen.

Yhdistelmät

Kaktus voi erottua täydellisesti yksinään. Se voidaan yhdistää hyvin muihin kaktuksiin ja mehikasveihin, joiden laaja valikoima löytyy nettisivuiltamme. Voit sijoittaa erikokoisia ja -muotoisia kaktuksia minkä tahansa kokoisiin tai värillisiin yksittäisiin ruukkuihin. Voit käyttää koriste-materiaalia saadaksesi entistä mielenkiintoisemman vaikutelman. Tämä luo mielenkiintoisen koristeen, joka kestää useita vuosikymmeniä.

Parametrit

Tuotekoodi 20265
Korkeus 41 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 13 cm
Sisähalkaisija 14 cm
Lisää materiaalia muovi-
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Rungon / varren väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!