Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kaktus 69 cm

Alennus
40 %
Alun perin
78 €
Vain tänään
46,90 € DPH: n kanssa
37,82 € ilman arvonlisäveroa
238 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kaktukset on kukkivien kaksisirkkaisten kasvien perhe. Kaktukset ovat kasveja, jotka ovat sopeutuneet pitkiin kuivuuteen autiomaassa. Ne ovat meheviä kasveja - kun heillä on pääsy vettä, ne varastoivat sitä kehon nojautuviin osiin, jotka yleensä vähenevät vain varteen. Niiden neulat ovat muuttuneita lehtiä, jotka ovat vähentyneet veden säästämisen vuoksi. Niiden kukat voivat olla kooltaan 1 cm - 30 cm, ja ne ovat yleensä punaisia, keltaisia, oransseja tai violetteja. Ne eivät ole vaativia kasvulle, ne ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä, mutta ennen kaikkea ne voivat lumoaa epätavallisella kauneudellaan. Monet kaktukset kukkivat kauniisti kevään ja kesän aikana, mutta useimmat niistä kasvatetaan poikkeuksellisen mehevien varsiensa ja piikkojensa vuoksi.

Esiintyminen

Vaikka nykyään tunnetaan monia kaktuslajeja, niillä kaikilla on yhteinen alkuperä Amerikassa. Uskotaan, että he aloittivat matkansa 80 miljoonaa vuotta sitten, ja tuolloin tämä osa maailmaa näyttäisi neitsytmetsältä. Ilmaston piti olla lämmin, pakkasetön ja kostea ja suotuisat olosuhteet saivat olla lehtiä. Sateiden vähentyessä ne kehittyivät. Lehdet muuttuivat piikkeiksi ja hengityksen tehtävä putosi varteen tai lihaiseen vartaloon, jonka klorofylli muuttui vihreäksi. Todellisissa aavikoissa, kuten Saharassa, löytyy vain muutamia kaktuslajeja. Kaktusten pinta-ala on valtava alueilla, joilla on puoliautiomaa. Tällaisia alueita löytyy Etelä-Afrikasta, Madagaskarista, Meksikosta tai Etelä-Amerikasta. Euroopassa ja Aasiassa on kaktusköyhempi, mutta tuontikaktukset ovat levinneet Välimeren maihin.

Parametrit

Keinotekoinen kaktusmme on 69 cm korkea kukkaruukku mukaan lukien. Se koostuu 5 kauniista vihreästä varresta, jotka on valmistettu PU-materiaalista ja joita ei voi erottaa alkuperäisestä. Se toimitetaan muovisessa kukkaruukussa, jonka korkeus on 13 cm ja halkaisija 15,9 cm. Se on suunniteltu sisätiloihin.

Sijainti

Artificial Cactus on tarkoitettu sopivaksi lisäksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Tee koristeita kaktuksilla. Aseta se ikkunalaudalle, hyllylle, ruokapöydälle tai jopa työpöydälle. Se erottuu kauniisti tietokoneen vieressä ja tuo hieman raikkautta pöytään. Koska Cactus on tällä hetkellä hyvin moderni, arkkitehdit käyttävät sitä usein täydentämään tilaa.

Yhdistelmät

Kaktus voi erottua täydellisesti yksinään. Se sopii myös hyvin yhteen muiden kaktusten ja mehikasvien kanssa, joiden laaja valikoima löytyy nettisivuiltamme. Luo mielenkiintoinen koristelu muutamaksi vuodeksi erikokoisista ja -muotoisista kaktuksista ja mehikasveista, laita ne yksittäisiin ruukkuihin, jotka ovat eri muotoisia, värisiä, materiaalisia ja täydennettyinä värillisillä kivillä.

Parametrit

Tuotekoodi 20264
Korkeus 69 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 13 cm
Sisähalkaisija 15.9 cm
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Rungon / varren väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!