Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen mehevä Echeveria 15 cm

Alennus
40 %
Alun perin
2,30 €
Vain tänään
1,39 € DPH: n kanssa
1,12 € ilman arvonlisäveroa
690 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Echeveria on pingviinien suvun kasvisuku.

Kasvit voivat olla ikivihreitä tai lehtipuita . Lyhyen varren kukat perustuvat meheviin , meheviin, usein värikkäisiin lehtiin. Lajit ovat monikarpisia , mikä tarkoittaa, että ne voivat kukkia ja istuttaa monta kertaa elämänsä aikana. Monet Echeveria -lajit, kuten perhonen isäntäkasvit, suorittavat tärkeitä ympäristötehtäviä.

Esiintyminen

Lajien monimuotoisuuden keskus on Meksikossa, jota pidetään myös suvun evoluutiokeskuksena. Mehevät kasvit ovat tyypillisiä puoliaavikoiden ja trooppisten aavikoiden asukkaita, joten he rakastavat subtrooppista ja trooppista ilmastoa. Luonnossa kukka mieluummin asettuu kallioiselle kiviselle maaperälle. Sitä esiintyy tasangoilla ja vuoristoalueilla kuivuuden ja korkean auringonvalon olosuhteissa.

Parametrit

Keinotekoinen mehevä Echeveria on 15 cm korkea ja valmistettu PU -materiaalista, se näyttää elävältä kosketettaessa. Lehdet näyttävät voimakkailta, ovat harmaita ja muuttuvat vähitellen punaisiksi yläosassa. Laitos sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Tämä keinotekoinen mehevä Echeveria on suunniteltu sisätiloihin , ja se on sopiva lisähyllyyn tai lipastoon sijoitettuun olohuoneeseen, jossa jokainen minimalistinen tila virkistyy luonnollisella kauneudellaan. Voimakkaiden väriensä ansiosta se voi kaapata minkä tahansa järjestelyn. Keinotekoinen Echeveriamme soveltuu myös kaikkialle, missä elävät kukat eivät kukoista, joko auringon puutteen tai elävien kasvien käyttöön puuttuvan ajan puutteen vuoksi.

Yhdistelmä

Jos haluamme yhdistää sen muihin kasveihin, valitse laaja valikoima lootuskukkia , mehikasveja , kaktuksia , agaveja ja myös aloe veraa . Sinun tarvitsee vain sijoittaa kaksi tai kolme erilaista Esheveriaa yksinkertaiseen, leveään ja matalaan kukkaruukkuun ja luoda siten moderni järjestely, joka sopii mihin tahansa huoneeseen keittiöstä kylpyhuoneen kautta toimistoon. Löydät laajan valikoiman ruukkuja sekä mainittuja kasveja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20150
Korkeus 15 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 1 cm
Lehden pituus 4 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri harmaa
UV -suoja ei
Karan pituus 4 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!